maanantai 1. syyskuuta 2014

Betonijuttuja

Minäkin päätin kokeilla tehdä betonista jotain. Alkuun suunnittelin tekeväni kynttilänjalan. Pienen kokeilun. Nyt varaston lattialla odottaa kuivumista 4 yhden kynttilän jalkaa, 2 ulkotulitelinettä, adventtikynttiläalusta, 2 tähteä, kilpikonna ja "kivijalka" kelokäppyrälle..(tästä lisää myöhemmin..)
Alku oli haasteellista koska en meinannut löytää sopivaa betonia. Kolme kauppaa kiersin kyselemässä hienobetonia, jota ohjeissa käskettiin hankkia. Eipä sitä ollut! Sen sijaan ostin 25 kg:n säkin kuivabetonia hintaan 5,90€.. Ei ollenkaan siis kallista. Tuosta määrästä olen nyt käyttänyt vajaa puolet.

Säkin kyljessä oli kyllä ohje missä suhteessa vesi ja massa sekoitetaan ja aluksi sitä noudatinkin. Sekoitus piti tehdä konepelillä ja heti alkuun mun porakoneviritys sanoi sopimuksen irti.. Sekoitin siis massaa kahdella hiekkalapiolla summamutikassa ja koitin saada massasta jotakuinkin sopivaa (??). Jännittää siis vähän miten nuo nyt tuolla kuivuu, mutta jos ne onnistuu, niin teen kyllä lisää, sen verran hauskaa puuhaa tuo on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti