tiistai 18. elokuuta 2015

Tytön huone ennen ja jälkeen

Nyt on viimeistä listaa myöten valmis huone! Tässäpä kuvia:


Tapetti on tosi vaalea, mutta antaa rauhallisen pohjan erivärisille tavaroille, joita neidin huoneessa piisaa..

Tapetti on ostettu Ylivieskan Rautapohjasta ja on nimeltään Collection for walls
CFW Classic 200802. Kyseisessä liikkeessä on kyllä ihana palvelu! Kolme kertaa kävin näitä tapetteja pähkäilemässä ja aina mulle kannettiin liuta uusia vaihtoehtoja :). Kun ei vaan osannut päättää! Ja lopen tämä oli sit niitä ensimmäisiä vaihtoehtoja mitä käytiin läpi :)
Toiselle seinälle uskalsin naulata jo pari naulaa, jotta korentotaulu pääsi paikallensa. Sänky muutti myös uudelle paikalle. Vähän on nyt uusien seinien naulaamiskammo, täytyy miettiä tarkkaan minne mitäkin laittaa, tauluja ja muita ei siis vielä muuten seinillä ole.
Kampauspöytä muutti meidän makkarista tänne ja minusta se sopii tuohon kuin nenä päähän :)
Pitäähän prinsessalla olla kunnon kaunistautumispiste!Ihania koristuksiakin löytyi kaapista.


Ikkunaan ostettiin uusia perhostarroja. Nämä on aika kivoja :)


Lampuksi vaihtui kirpparilöytövarjostin. Edellinen hapsulamppu oli ihan ok, mutta heitti seinille rumat kuviot eikä kunnolla valaissut, niin nyt latoin tämän.


Yölukemiset laitettiin koriin. Näitä pitää olla sängyn vieressä aina iso läjä, että tyttö voi niitä illalla sängyssä "lukea". Näille voisi olla kiva joku kannellinen säilytysratkaisu, joka olis samalla yöpöytä.


Todella , todella ihana juttu on nyt tuo kulku vaatehuoneeseen! Verhoa pitää vähän vielä lyhentää ja vaatehuonetta raivata.. Sinne on hyvä laittaa kaikki ylimääräiset lelut ja tietenkin vaatteet. Pysyy huone toivottavasti vähän siistimpänä, kun ei ole niin paljon tavaraa esillä.

Miinuksena vaan se, että vaatehuonehan oli MUN valtakuntaa! Siellä oli mun korutehdas, ompeluhuone, työhuone.. Nyt mun tavarat on sullottu kahteen pieneen kaappiin.. Täytyy rankalla kädellä taas siivota että saan sinne myös oman tilan. Sitten kun saan sen seuraavan energiapiikin ;).

Laminaatin laitto oli ehkä projektin helpoin juttu ja myös se joka teki huoneesta kuin uuden!
Nyt nautitaan ihanasta lopputuloksesta! Siitäkin huolimatta, että siellä niitä virheitä piisaa.. Huoneen käyttäjä on kyllä haltioissaan ja sehän on pääasia.

Tässä vielä ennen ja jälkeen kuva:


Onhan siinä pientä havaittavissa olevaa muutosta..

3 kommenttia:

  1. Tulipa nätti! Tapetti on tosi kaunis! Mua naurattaa mun ja meidän tapetti/laminaattiostokset..kävellään kauppaan, silmäillään valikoima, pähkäillään paria vaihtoehtoo ja kävellään valitun tapetin kanssa pois :D. Ei mitään koepaloja sun muuta...monesti kuullu, että sitä sitten lopulta valitaan se ensin katottu. Ei oo mikään jääny ees kaiveleen, että tuli väärn valittua, ihme kyllä! :D

    Ekse tässäkin tapauksessa ollu, että lopussa kiitos seisoo :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Joo kyllä lopputulos palkitsee sen ajan ja vaivan tässäkin tapauksessa! Ihailtavaa tapettiostoskäyttäytymistä siellä! :) Niin se kyllä monesti on, että se eka on aina paras!

    VastaaPoista