torstai 6. elokuuta 2015

Korttiaskartelua

Luova tauko rempassa..

Facebookin puolelle teinkin jo remppapäiväkirjaa :). eli viis päivää on nyt mennyt pelkästään tapettien poistoon. Tänään kävi konsultoiva apumies joka käski mun mennä lääkäriin hommaamaan lääkitys kuntoon, etten enää sais tällasia tyhmiä päähänpistoja!..

Samalla lähti verholauta irti aika ketterän näkösesti ja sain ohjeita hakea pakkelia iso pönttö lisää ja vielä viimeset rippeet irrotella tapettia, eli just ne pikkukohdat jotka ajattelin hiomalla saada pois.. Ei auta, pakko kait se on tehdä pohjatyöt kunnolla, ettei sit tarvi tuskailla kun ne sieltä sadannen maalikerroksen jälkeen vielä pilkottaa.. Huomenna siis pakkeliostoksille ja samalla vois vilkasta taas tapettivaihtoehtoja :)

Tämä ilta kuitenkin huilattiin, oli pakko madaltaa verenpainetta, joka kohosi päivällä kun odottelin että mies vois ilmotella olemassaolostaan.. Olivat siis umpikorvessa pohjos-Ruotsissa, autolle matkaa 30km ja kännykällähän siellä ei tee mitään, kun kenttää ei ole.. Torstai  piti olla paluupäivä ja edellisiltä reissuilta on aina soitto tullut aamupäivällä. Nyt ei kuulunut.. neljän aikaan olin  lievästi hermona! Mietin jo kaikki pahimmat vaihtoehdot läpi moneen kertaan, ennen kun sit puoli viis soitetaan et oltiin "vähän" seikkailtu paluumatkalla! Hengissä onneksi kuitenkin kaikki ja kotiinpäin nyt tulossa :)

Täällä remontin keskellä ollaan tytön kanssa askarreltu myös kortteja välillä ja tänään tehtiin taas muutama lisää. Tässä sekaisin mun omat ja tytön tekemät kortit. Vähäksi aikaa riittänee..


 Tyttö keksi laittaa tuon linnun tapetista, tuli niin kiva että piti kopioida idea itsellekin :)


Tämän ehkä maailman parhaan suklaan avulla nyt sit odotellaan iskää kotiin! :)


Ja huomenna otan hyvässä valossa pöllökoruista kuvan ja laitan sen lupaamani arvonnan pystyyn!
Ja kuulette, minkälaisen reaktion mun ylläri sai ;)

Nähdään huomenna!

1 kommentti: