tiistai 11. elokuuta 2015

Pitsitapetti

Remppa etenee hitaasti mutta varmasti! Aikaa vievää puuhaa nuo pohjatyöt, varsinkin kun yksinään tekee ja iltahommiksi menee. Mies aikoi auttaa sitten tapetoinnissa ja laminaatin laitossa.. Ei oikein nyt ollut tästä urakasta innostunut, mitä odotinkin.. Inhoan kyllä yli kaiken tuota pakkelointia ja hiomista, mutta nyt viidennen päivän jälkeen olen lopputulokseen aika tyytyväinen. Itse siis tein, vaikka käsi on käynyt puhelimen luurissa aika tiuhaan et just soitan jollekin joka homman kunnolla osaa.. Mutta sitten on tullut se uho taas aamulla, että minähän yritän vielä ite!

Tänään pääsee ehkä maalaamaan, ja perjantaina haen tapetit ja loput tarvikkeet. Ollaan valittu tytön huoneeseen nyt sama tapetti mitä olkkarissakin on, mutta vaaleanpunaisena versiona. Minusta niin kaunis! Lattiaksi tulee tumman ruskea laminaatti ja seinät maalaan valkoiseksi tai sitten jollakin sävyllä, jos se ei näytä hyvältä. Näillä mennään ja toivotaan että tulisi pian valmista!


2 kommenttia:

  1. Tsemppiä remppaan. Ihana on tuo tapettivalinta ♡

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Nyt on seinät maalattu valkoisiksi ja näyttää vähän siltä että tapetti menee kuitenkin vaihtoon.. ei oikein näytä miltään vaaleiden seinien kanssa.. etsintä siis jatkuu!

    VastaaPoista