lauantai 29. elokuuta 2015

Venetsialaiset

Täällä meilläpäin vietetään venetsialaisia aina elokuun viimeinen viikonloppu. Ne on sellaiset kesän päättäjäiset. Tunnelmaa, kynttilöitä, valoja, ilotulitteita..

Koristelin kotia jo syyskuntoon ja virittelin muutamia valoja tuomaan tunnelmaa. Ihana kyllä kun on nämä vaihtuvat vuodenajat, eihän sitä kesääkään koko aikaa jaksais!

Olkkarissa vaihtui taas vanhat, tutut ja hyviksi havaitut Vallilat ikkunaan. Kaveriksi pallovalot tytön huoneesta, koska hänelle lähti tilaukseen uudet pallot.

Keittiöön myös vähän valoa ihan perus ledvaloketjun muodossa.
Mutta kyllä se elävä tuli on vaan tunnelmallisin!


Tänään oli  kiva päivä myös muuten.

Kipusin hevosen selkään 26 vuoden tauon jälkeen ja olihan tuo aika huisia! Pitänee mennä uudestaan ja ottaa tyttökin mukaan! Ehkä tästä saadaan meille uusi harrastus :)

Kotiin tultua on koko ajan vain hymyilyttänyt, eli ehkä sillä oli myös terapeuttinen vaikutus! Tehtiin pihalla hommia ja samalla tuli kyllä lisää treeniä! Puunkaatoroskat siivottiin ja puut on kohta liiterissä. Myös syreeniaitaa vähän hahmoteltiin, siitä tulee niin hyvä, jos vaan suostuu kasvaan niin, miten me halutaan..

Tytön heppaleikkiä jalostin vähän ja tehtiin keppihepoille ihan sisätalli puuliiteriin. Ei sen kummosta tarvi olla niin tulee jo hyvä leikki kun mielikuvitusta vaan piisaa :)

Tunnelmallista iltaa!

4 kommenttia:

 1. Kivan kuuloinen päivä ollut.
  Tykkään noista pallovaloista ♡
  Oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Onpas nättiä!
  Minä en meillä laittanut mitään erikoista. Olimme istumassa iltaa ystävien mökillä kynttilöiden valossa. :)

  Pallovalot on kyllä nättejä.

  VastaaPoista
 3. Ei kyllä jaksais jos ei vuodenajat vaihtuis! Nyt sitten Joulua (olihan se vuodenaika? :D) odotellessa... :D

  Mukavaa viikkoo! :)

  VastaaPoista
 4. On kyllä kivaa kun joulukin tulee kohta ;). Vähän olen jo ajatuksen tasolla miettinyt sitäkin.. Ja pallovaloista on hyvä aloittaa!

  VastaaPoista