keskiviikko 26. elokuuta 2015

"Ripaus" romantiikkaa

Tytön huoneessa on tapahtunut pientä loppusäätöä. Kirjoituspöydän kansi on niin kulunut, että siinä pitää olla aina joku liina. Käytiin ostaan ihanaa ruusuvahakangasta ja sehän sopi siihen tosi hyvin! Tyttö haluaisi kovasti että pöytä maalattaisiin valkoiseksi, ja minäkin olin sitä mieltä vielä vähän aikaa sitten, mutta nyt taas vähän mietityttää.. Meneekö sisustus sitten liian vaaleaksi ja ennen kaikkea meneekö pöytä pilalle? Mitäs mieltä olette? Pöytä näkyy paremmin tässä postauksessa


Sopiva yöpöytäkin löytyi varastosta. Alaosa säilöö kivasti iltalukemiset ja yläosaan mahtuu lamppu ja muutakin tärkeää tavaraa.
Seinälle lenteli niin ikään omaa paikkaansa hakevat perhoset.
Muitakin koristuksia on tullut.. Seiniä säästellen yritin keksiä taas jotain katosta roikkuvaa niin kuin olkkarissakin. Tuli mieleen ihanat pom pom- palloset, mut nämä eivät olleetkaan ihan mun juttu.. en saanut millään niitä nätisti avattua.. Serveteistä tein, johtuneekohan siitä? Silkkipaperista vissiin tehdään ne "oikeat"..  Häiritsee vietävästi, mutta tyttö halusi ne kuitenkin pitää koska ovat hänen mielestään niin hienot :). Vähän kuin ois juhlat koko ajan :)
Nyt on kotoisampaa, kun on seinilläkin jotain. Yllärinä ajattelin vielä hankkia jonkun (väreihin sopivan :)) kivan kissa-,koira- tai hevosjulisteen tuohon kirjoituspöydän yläpuolelle.

Tänään onkin kiire päivä! Töitä ensin piirua vaille 10h ja sitten vielä illalla pitämään Hyvän Tuulen Kutsuja :). Olenkin jo odotellut näitä kutsuja, että voin tilata itselle ihanat pallovalot, mitä puotiin on tullut. Värivaihtoehtoja vaan on niin paljon, etten osaa valita mitä ottaisin.. Pallovalot löytyy täältä.

Mukavaa keskiviikkoa!


4 kommenttia:

 1. Onpa kyllä vaikea ottaa kantaa tuohon pöydän maalaamiseen. Se on tosi kaunis noinkin, mutta ei se maalaamisesta pilalle mene. Minä maalailin tytön pöydän talvella valkoiseksi ja olen tosi tyytyväinen, mutta se ei ollu noin nätti alunperin.

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo vahakangas.
  Siellä taitaa tyttärelläkin olla sisustussilmää :)

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää ja nuo silkkipaperijutut on tosi hienot. :)

  Enpä ole kuunaan nähnyt noin monenvärisiä palloja kuin tuolla puodissa on. :)
  Täytyypä perehtyä aiheeseen paremmin.

  Pitkästä aikaa olen kommentoinut toisten juttuihin. Olen kyllä lukenut puhelimesta sinunkin päivityksiä, mutta laiskuus on iskenyt kun on pitänyt alkaa kirjoittaa.

  Mukavia päiviä sinne!

  VastaaPoista
 4. Juu tyttö kyllä kovastikin sisustelee :). Välillä sille ei edes kelpaa äidin apu enää siinä hommassa :)

  Täytyy miettiä vähän lisää tuota maalausta, kuulostaa kyllä vähän ikuisuusprojektilta kun pitää niin pitkään harkita..

  Minäkin Anne olen viimeaikoina ollut laiskaakin laiskempi noissa kommenteissa, tuntuu et on välillä niin hoppu, ettei koko viikolla ehdi edes lukemaan blogeja, saati sitten että jättäisi jonkun rivin.. Liikaa kivoja blogeja!

  VastaaPoista