sunnuntai 9. elokuuta 2015

Aikuisten värityskirja-esittely: Secret Garden

Nämä aikuisten värityskirjat ovat saaneet mut aivan pauloihinsa! Myös tyttö näitä mielellään värittelee ja nythän meillä on näitä kaikkiaan neljä eri versiota. Täälläpäin ei ole kirjakauppoja, joten omani olen tilannut netistä. Siinähän jää paitsi kuitenkin siitä kirjan tutkailusta etukäteen joten ajattelin nyt vähän esitellä näitä meidän kirjoja, jos siellä joku muukin ostaa "sikaa säkissä".

Ensimmäisen kirjan esittelin jo täällä.  Lisäksi meiltä löytyy tämä:


Tästä kirjasta tykkään ehkä eniten, kuvat ovat täynnä pieniä yksityiskohtia joita on kiva värittää. Kukkia, kasveja, puutarhaa enimmäkseen, mitä jo nimikin antaa ymmärtää. Tämä oli kallein, jotain 14 euron kieppeillä. Sivut on nidottu ja kannet pehmeät.  Samalta tekijältä löytyy myös ainakin toinen kirja nimeltään "Enchanted Forest".

Seuraavalla kerralla esittelen tytön kirjat, jotka ovat eläinaiheisia. Tulossa myös värikynätesti :)

Kivaa päivää! Mä lähden yllätys yllätys taas ahertamaan tuonne tytön huoneeseen, joka ei varmaan valmistu ikinä.. Hyvää verenpaineen laskua tuo väritys, ovat nyt rempan aikana olleet kirjat kovassa käytössä!3 kommenttia:

 1. En ole vieläkään ostanut itselleni värityskirjaa, vaikka on jo pidemmän aikaa pitänyt.
  Ehkäpä ensi viikolla, palkkapäivänä, voisin itseäni lahjoa hieman :)
  Aurinkoista sunnuntaita.

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaa ensimmäiselle kivalle jonka voisin kuvitella ostavani. Muut kattomani ei oo sytyttäny...niissä on jotain mikä mättää :-O. Tosin päätin jo etten tähän touhuun lähde olleskaan :D :D

  Mukavaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
 3. Tämä on vähän erilainen, kuin ne muut mihin oon törmännyt. Tässä enemmän yksityiskohtaisia kuvia, kun taas muissa on enemmän koukeroita ja kuvia jotka ei tavallaan esitä mitään.. jos vielä hankin lisää, niin ehkä tämän tekijän toisen kirjan.

  VastaaPoista