tiistai 4. elokuuta 2015

Tapettivalintoja ja remppakuulumisia

Alkaa pikkuhiljaa iskemään taas remppaväsy.. tapetteja on revitty nyt neljä päivää ja sekä äiti että tytär on aika finaalissa.. Ei vaan lähde kuin sentin suiruina tuo alin kerros, vaikka kuinka kastelee ja tekee muitakin temppuja.. Se seinä jossa ei ollut maalia on myös niin kauhean näköinen etten oikein tiedä mitä sille tekis.. seinästä on irronnut paikoin myös kipsilevyn ylin kerros, joten a) se pitää paklata todella isolla kädellä tai b) repiä kokonaan se ylin kerros koko seinältä pois.. ei jaksa edes ajatella!

Kun olisin vaan tehnyt miten alunperin aioin, eli maalata suoraan tapetin päälle! Ei ois tarvinnut jynssätä, eikä korjailla pakkeleita.. Jotka on nekin tehty ihan miten sattuu.. olipahan siellä alimman tapettikerroksen alla myöskin parsinneula lanka perässään.. Meinasin oksentaa, kun luulin että sieltä tulee jonkun tukka.. Musta lanka neulassa kiinni ja se seinässä, ei vissiin sit oltu huomattu, kun tapettia on siloteltu??

Verholauta ei myöskään irtoa! Kantti ei kestä kysyä apua esim. naapurin mieheltä.. ei tänne nyt kehtaa ketään päästää kattomaan tätä kaaosta.. Jospa se oma mies sen kiskaisisi irti sitten kun kotiutuu. Ellei sit käänny ovelta takasin kun näkee mitä täällä on tehty..

No joo.. jospa nyt vähän rauhottuis ja katsois minkälainen päivä se huominen on :). Onhan tässä ollut muutakin puuhaa kun yksinään tätä arkea täällä oon pyörittäny. Ruuat, siivot, pyykit, koiran lenkitys, ruohon leikkuut, marjojen poiminta ym ym.. että ehkä ei kannata ottaa isompaa kuormaa kun jaksaa kantaa..

Ja eihän meillä ole valittuna edes sitä tapettia! Älyttömän vaikeaa!
Ajattelin että sen pitää olla jotain ajatonta, hillittyä, tarpeeksi aikuismaista, jotta menee siihen asti kun tyttö kotona asuu, 10v?? tai 20..

Nämä kriteerit huomioon ottaen olen sitten katsellut himoiten jotain tällaista :))


ajatonta, hillittyä ja aikuismaista..

Birds in paradise pink 3130, verkkokauppa.seinaruusu.fi (79€)

5 kommenttia:

 1. Ihana tapetti. Meidän työllä on tämä http://www.archiexpo.com/prod/decor-maison/product-60607-449585.html
  myöskin valittu kolme vuotta sitten sillä ajatuksella että kestäisi aikaa (hän kun halusin disneyn prinsessa tapetin...) :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis tapetti, todellakin. Älähän nyt liikaa siellä reuhkaa.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Kaunis tapetti! Mutta täytyy sanoa ettei käy kateeksi tuota remppaa. Muistan niin sen tunteen kun revittiin vuosi sitten kuopuksen nykyisestä huoneesta tapetteja, ja ei ne ihan noin kiinni olleet. Tsemppiä sinne!

  VastaaPoista
 4. Nyt on tapetit irti, eihän siihen mennyt kuin 5 päivää.. Nyt ämpärillinen pakkelia ja lujat hermot, niin ehkä sitä pääsee tapetoimaankin joskus.. eli on vielä aikaa miettiä :). Tuota lintutapettia mekin mietittiin yhtenä vaihtoehtona!

  VastaaPoista
 5. Nyt jos olet jo saanut kaikki irti, niin kevyt tasoittelu vaan ja valitset jonkun paksun tapetin, jossa vähän tekstuuria niin sieltä ei kuule pienet epätasaisuudet näy! Odotahan vain, kyllä työ palkitaan sitten kun on valmista! Ja tapetilla saa niin nopeasti näyttävää tulosta :) Tsemppiä!

  VastaaPoista