perjantai 13. helmikuuta 2015

Ompelu-/askarteluhuone

Jee! Nyt mun oma soppi on valmis :). Remppalistalta yksi kohta pois, vaikka tässä huoneessa nyt ei juurikaan tarvinnut rempata mitään. Stailata vaan ja järjestellä tavarat. Ajattelin kyllä tapetointia kun mulla ois ollu tuolla jemmassa yks rulla sellasta violettia kimalletapettia jota ostin kerran askartelua varten, mut se oli niin tummaa etten sit sitä lähtenyt laittamaan. Tavaraakin kun on seinän vierustat täynnä ;)

Budjettihan tähän juttuun oli 0€ ja siinä pysyttiin. Kaikki on varastosta/kaapeista pengottua. Ei siis aivan sisustuslehtikamaa, mut mulle riittävää. Ja sehän on pääasia!

Ja tällaselta siellä mun "lataamossa" nyt näyttää:Hyllynä on vanha maustehylly


 Olohuoneessa seilannut vanha työkalukaappi on päätynyt tänne kangaskaapiksi

 Vihdoin sain myös Ikean koiranhäntänaulakot käyttöön :)Toinen Jee sille, et tänään otetaan jalasta tikit pois, olen siis parantunut! Vähän vielä aristaa, mut kyllä se tästä! Huomenna saa mennä saunaan ja lenkkeilyäkin ajattelin viikonloppuna harrastaa. Siellä on kyllä niin liukasta et on hyvät mahikset saada jalka uudelleen pakettiin...

Ja huomenna on ystävänpäivä! Saan (ehkä) kukkia! Ihanaa ihanaa, meillä on myös miehen kanssa vuosipäivä (19 vuotta ollaan oltu yhdessä..huh huh! ) ! Tänään käyn rautakaupassa ja mulla on sieltä tullessa ehkä murulle  kiva lahja! (voi sitä onnen määrää.. ;) )

Rakasta ja ystävällistä viikonloppua teille armaat! 
Pusi pusi (laittaisin tähän liudan sydämiä jos osaisin..)

3 kommenttia:

  1. Hei, mukava kun kävit blogissani kommentoimassa, niin löysin tieni tänne. Hauska nurkkaus täynnä kaikkea pientä härpäkettä. PS/mäkään en osaa tehdä sydämmiä :D

    VastaaPoista
  2. Onpas kivan näköinen oma nurkkaus! Mulla on kans tän kevään projektina oman tilan (kodarin) haltuun otto! :) Hyvää ystävänpäivää!

    VastaaPoista
  3. Kiitos molemmille, tykkään myös itse kovasti :) Hyvää ystävänpäivää!

    VastaaPoista