sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Popparit koolla

Oi miten ihana viikonloppu on ollut! Kiireinen, mutta voimia antava :) . Lauantaina oltiin Oulussa pop-blogien tapaamisessa ja tänään olin pitämässä Hyvän tuulen kutsuja. Autolla ajoa aika runsaasti ja kotona oloa vähän, mutta kyllähän mä kotosalla suurimman osan olenkin, niin kerrankos sitä tämäkin emäntä vähän hippasee ;).

Bloggari-tapaaminen oli tällä kertaa All I ever wanted is here - blogin Karlan kotona. Ja mikä koti se olikaan! Niin ihana! Arkkitehdin piirtämä 70-luvun kaunokainen joka oli hyvällä maulla rempattu uuteen uskoon. Toimiva pohjaratkaisu, tyylikäs ulkokuori ja talo täynnä kivoja yksityiskohtia. Itse tykkäsin eniten ehkä juuri näistä "sisäikkunoista". Tuo mukavasti mielenkiintoa ja tällainen tv-nurkkaus olisi omaankin kotiin enemmän kuin tervetullut!
Lastenhuoneissa oli runsaasti kivoja pikkuesineitä ja leluja. Lastenhuoneeet muutenkin oli sisustettu elämistä varten mistä tykkäsin kovasti.


Olohuoneessa oli isot ikkunat, jotka toivat runsaasti valoa tilaan. Luulempa että tuossa kohtaa on kiva pötkötellä ja selailla sisustuslehtiä.. :) Eteisessä oli tällaista laattaa seinässä. Tosi kätevää! Myös varaston ovi oli persoonallinen. 
Keittiön saarekkeen valaistusta


Kodarissa myös tällainen iki-ihana väli-ikkuna!

Kyllä täällä osaava sisustaja asuu! Kiitos vielä Karla! Oli kiva käydä ja tutustua!
Mukana menossa kaikki me:

SisustusUnelmia, http://sisustusunelmia-johanna.blogspot.fi/
At home, http://athome.casablogit.fi

2 kommenttia:

  1. Hyvät kuvat sinulla, erityisesti tuo tv-huone. Laattaseinä meni mulla ihan oh, onneksi kuvasit. Oli tarkoitus vaihtaa ajatuksia sinunkin kanssasi, mutta aika loppui kesken. Ensi kerralla sitten.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Yritin vähän hakea erilaisia kuvia ettei kaikilla samoja otoksia olisi, jos tehdään postauksia.. Ens kerralla sitten poristaan :)

    VastaaPoista