perjantai 20. helmikuuta 2015

Luonnon kukkia

Ulkona liikkuessa alkaa huomaamaan jo kevään tulon; linnut laulaa iloisemmin, lauhalla ilmalla lumen sulamisen suorastaan kuuulee korvissa ja asfaltin esiin tuleminen tuo ihanat pyöräilyretket mieleen :). Niin olisin jo valmis kaikkiin kevätjuttuihin!

Onhan tuo pihamaa paikoin aika ankea ja tien varsien lumet värittyy harmaan ja ruskean iloisiin sävyihin.. Tämä oksafriikki oli kuitenkin tosi onnellinen bongatessaan nämä käpyrisut siinä ihan nenän edessä keskellä tietä! Muutaman oksan noukin siitä kotia koristamaan.
Hieman väsähtäneet ystävänpäiväkukat jaksaa vielä hetken ilostuttaa. Tykkään laittaa tuohon Ratian maljakkoon kukkia "viimeiseen leposijaan" kun on ensin leikkonut varsia tarpeeksi monta kertaa...


Ja lopuksi harvinaisen onnistunut otos mun lenkkikaverista. Moni kuva epäonnistuu, kun koiruus ei ole yhtään itsensä näköinen, no tässä on! Sekin odottaa jo kevään tuloa ja helpompia myyräpiiloja ;)


Taas viikko vierähti nopeasti, on taas perjantai! Mulla onkin luvassa kiva viikonloppu kanssasisarien seurassa ja kutsuillekin pääsen pitkästä aikaa :)

Aurinkoista ja keväistä viikonloppua!

7 kommenttia:

 1. Ihana karvakamu ❤
  Oikein hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Todella kauniit oksat ja ahh noita kukkia tuossa lasivaasissa! <3

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit oksat ja ahh noita kukkia tuossa lasivaasissa! <3

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka söpö lenkkikaveri! :)

  VastaaPoista
 5. Kauniit yksityiskohdat <3. Ja ihana lenkkikaveri :)

  VastaaPoista
 6. Luonnosta löytyy kyllä ne kauneimmat jutut :). Nelli kiittää kehuista ;)

  VastaaPoista