tiistai 24. helmikuuta 2015

Suunnittelua

Heipä hei!

Nyt mua vähän jänskättää! Eilen mulle soitti yks mies ja mehän sovittiin sitten perjantaille treffit :). Apua! Miten ehdin nyt tarpeeksi hyvin valmistautua, kun tää tapaaminen tulee niin pian..
Ai, mikä mies? No ei sentään keski-ikää lähestyvän perheenäidin  päiväuni, vaan keittiöfirman mies!
Keittiöremppa lähti nyt arvaamatta suunnitteluasteelle, kun puolivitsillä heitin juttua rempasta tutulle miehelle, joka sit vei viestiä eteenpäin.. Todennäköistä tässä taloustilanteessa kuitenkin on, että homma jää tarjouspyyntöön, mut sen olen tässä elämässä oppinut, että mikä tuntuu varmalta, onkin todella epävarmaa, joten en sano mitään! Perjantaina se nähdään.

Olenhan mä sitä remppaa suunnitellut jo kauan, mutta nyt kun pitäis oikeasti heittää pöytään  kaikki toiveet ja tuloksena olla ehkä loppuelämän keittiö, niin paineet on aika kovat! Mikä ois sit hyvä ja ennenkaikkea ajaton?

Ainakin väri tulee olemaan valkoinen, edes korkeakiiltoista en uskalla toivoa, koska luulen sen olevan ohimenevä trendi. Perusvalkoista siis meille ja sellainen tosi simppeli. Mietin et jos vetimetkin olisi sellaiset pienet metallilätkät että olisi mahdollisimman eleetön ratkaisu. Tasot sitten vaikka tummanharmaata tai muuta tummaa sävyä ja v'älitilassa sitten jotain eloa. Se on sitten helppo vaihtaa jos kyllästyy.

Vähän kattelin eri vaihtoehtoja ja löysin pari inspiskuvan netistä.

http://opdeco.fi/portfolio/keittio-18/


Tässä on nyt sitä kiiltoa, mut perusilmeeltään ihan kiva muuten (omega-keittiöt)

3 kommenttia:

 1. Voi, uus keittiö ois ihana! Mutta "harmillisesti" meidän keittiö on vielä vähän liian hyväkuntoinen vaikka pian 10-vuotias onkin :D

  VastaaPoista
 2. Meillä on tuommonen alempi (omega) keittiö. Muuten kiva, mutta nuo metalliset osat ei oo niin mukavan tuntusia laatikoita ja kaappeja availlessa, niissä on hieman terävät reunat. Kivan näköisiä ne kaapit ja laatikot kyllä on :D
  -Maija

  VastaaPoista
 3. Just Hannele katoin sun postausta, jossa näky ihanat kaakelit ja uuden näköset kaapit :). Meillä on kyllä tarvetta rempalle, en edes tiedä kuinka vanhat noi kaapit on..

  Hyvä tietää Maija noista metalliosista! Meillä kodarissa omegaa ja niissä kans tosi teräväreunaset kahvat, joten ajattelin nyt olla viisaampi..

  VastaaPoista