lauantai 21. helmikuuta 2015

Olohuoneen marokkotyylinen matto

Olohuoneeseen olen kaipaillut uutta mattoa jo jonkin aikaa. Meillä on siellä nyt vaalea ryijymatto ja olen siihen aivan kyllästynyt.. Aina imuroidessa huomaa kuinka paljon se kerää pölyä ja roskaa sisäänsä, onko siis oikein kiva huoneilmalle sellainen? Onhan se pehmeä ja ihanan tuntuinen jalan alla mutta..

Toisena vaihtoehtona mulla on olkkariin musta sileä matto ja kesällä pirteät räsymatot, mutta nyt haluaisin jotain muuta. Sileää, helppohoitoista, yksinkertaista, mutta kuitenkin jokin juju siinä saisi olla, hyvin pitäisi pysyä myös lattialla lasten ja koiran takia, pitäisi sopia muuhun sisustukseen,  kohtuuhintainen ja tarpeeksi iso! Eipä mulla paljon vaatimuksia ole..

Elloksen kuvastosta bongasin aika hyviä vaihtoehtoja! Uskaltaisiko tämän kotiuttaa? (vaatii kyllä alennuksen, sen verran kova oli hinta..) Värivaihtoehtoja on kolme ja koko ihanan reilu 200x290cm, mutta muuten oli niin niukasti tietoa matosta että pitää vielä harkita.. esim. millanen pohja mahtaa olla?

Ellos Home Rachel-matto 200x290 cm
Ellos 149€


Ellos Home Rachel-matto 200x290 cm


Ellos Home Rachel-matto 200x290 cm
 Toinen vaihtoehto Ellokselta. Koko 160 x 225cm :

Jotex ICON-matto, 160x225 cm
Ellos 72,90€Jotex ICON-matto, 160x225 cm

Jotex ICON-matto, 160x225 cm
Tai sitten Sotkasta (79,90€). Koko 160 x 230cm:

ELKE-matto

5 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä, oma suosikkini on (yllätys yllätys) tuo mustavalkoinen. Täälläkin on olkkariin etsinnässä uusi matto, vanhasta lähtee niin paljon villaa että minun "mielenterveyteni" ei enään kestä sitä :D

  VastaaPoista
 2. Hei vaan! Ensivisiitillä blogissasi ja mukavalta vaikuttaa. Jään lukemaan heti useamman postauksen. Tervetuloa vastavierailulle myöskin oululaiseen, Villa Kardemummaan!

  VastaaPoista
 3. Hei sanna! Mullakin mielenterveys heikoilla tuon ryijymaton imuroinnissa ;) toivottavasti löydät mieleisen maton!

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa Villa Kardemumma! Kivalta näytti sinunkin blogissa :)

  VastaaPoista
 5. Mun suosikit on 3 ja 4. Hirmuisen kivoja kyllä kaikki.

  VastaaPoista