sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Haaste

Sain Hannasen haaveita blogista haasteen, jossa pitää vastata viiteen kysymykseen ja haastaa sen jälkeen viisi bloggaajaa mukaan viidellä uudella kysymyksellä.

Minun kysymykset olivat:

1. Suosikki matkakohde
2. Ihanimmat blogit
3. Sisustuslemppari
4. Suosikkimusiikki/-muusikko
5. Kivoimmat ostospaikat/kaupat

Ja tässä tulee vastaukset:

1. Suosikki matkakohde ja ehkä ikuinen haave olisi päästä joskus pitkälle reissulle Uuteen-Seelantiin. Siellä olisi taatusti koko perheelle paljon nähtävää ainakin juttujen perusteella mitä olen kuullut ja kuvia nähnyt.
 

 2. Ihanimmat blogit löytyy tuolta oikeasta reunasta sivupalkista :) ja Pop-blogit - sivustolta Koko ajan tulee myös uusia suosikkeja!

3. Sisustuslemppari? Mietin, mitä kysymys tarkoittaa? Tyyliä, esinettä vai mitä? No vastaan että lempparisisustustyyli on aika moderni höystettynä mummolafiiliksellä :). Eli selkeitä kalusteita, mutta seassa vanhoja juttuja.

4. Suosikkimusiikki/-muusikko
Mulla on aika laaja musiikkimaku, parhaiten uppoaa ehkä menevä pop, mutta tykkään myös esim. Arttu Wiskarin teksteistä. Esiintymisen saralla lempimuusikko on kyllä Elastinen ihanan energisellä olemuksellaan ja reippaalla asenteella (ja on ne biisitkin ihan jees..)

 

https://www.youtube.com/watch?v=DkJkOl4qv0I

5. Kivoimmat ostospaikat/kaupat
Tähänkin kategoriaan mahtuu yhtä jos toista paikkaa.. eniten ehkä ostelen postimyynnistä (esim. ellos), koska en niinkään tykkää kierrellä kaupoissa. Ikea nyt tietysti on listan kärjessä, mutta sinne on matkaa meiltä niin paljon et käynnit rajoittuu 1-2 kertaan vuodessa (mikä on toisaalta ihan hyvä..)Uudet kysymykset olikin sitten aika vaikea keksiä..mutta tässä tulee:

1. Lempikukka?
2. Suosikkijulkkis ja mksi?
3. Harrastukset?
4. Suosikkisuunnittelija?
5. Ikuinen haave?

Ja haasteen saa:

Valkoista Harmoniaa
Villa Emmassa
Allidaalia
Täyttä elämää
Valkoinen kaniini

3 kommenttia:

  1. Pop blogeissa on kyllä kunnon kasa blogien helmiä.
    Oikein mukavaa sunnuntaita ☺

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta! ♥️ Kiva oli lukea vastauksiasi! 😊

    VastaaPoista