perjantai 6. helmikuuta 2015

Makuuhuoneessa

Nyt muutama kuva sieltä makkarista. Valokuvien ottaminen lattianrajasta on aika vaikeaa ja pimeääkin aamusella oli. Pahoittelen siis kuvien huonoa laatua.. Pakko oli kuitenkin saada tähän päivään jotain mielekästä puuhaa.. Tyttären huoneesta lainatuilla tyynyillä sain  kaivattua vaaleanpunaista lisää huoneeseen.


 Verhot vaihtui näihin ylipitkiin ryppyverhoihin.


Inhoan tekokukkia ja tässähän niitä nyt on! Ehkä se ei niin haittaa..kun ei eläviäkään ole tarjolla..
Muutamia yksityiskohtiaJa mites muuten?
Olen nyt maannut kolme päivää sängyn pohjalla ja olo alkaa olemaan aika kypsä! Jalka on edelleen tosi kipeä, eikä sillä kärsi astua yhtään. (viikon päästä pitäisi olla tikkien poisto ja sairasloma loppuu, eli siis jalka kunnossa.. en nyt ole oikein luottavainen siihen että näin homma menee, mutta toivotaan!) Onneksi sain kepit jotka hieman helpottaa siirtymistä. 

Aika kekseliäs tässä saa olla että saa arkiaskareita hoidettua, vaikkakin olen yrittänyt delegoida hommia kiitettävästi muille perheenjäsenille. Aamulla vaihdoin lakanat sänkyyn ja ottihan se hieman aikaa tehdä se sängyllä samalla istuen :). Samoin pyykkejä olen pessyt, mutta muuten päävastuu on ollut miehellä ja lapsilla, mikä tekee heille todella hyvää! Ja myös mulle! Vaatii luonnetta katsoa sormien läpi sitä järkyttävää sotkua mikä meillä tällä hetkellä vallitsee.. halu ois kova alkaa siistimään pöytiä ja siivoilla muutenkin, mut ei vaan pysty! Lapset on ollut kyllä hienosti apuna, tyttö tykkää muutenkin siisteydestä, joten hänelle siivoilu on melkeimpä leikkiä, mut 10v poika ei oikein innostu, vaikkakaan ei kehtaa juntturoida vastaan tässä tilanteessa. Eilen ripustettiin pyykkejä yhdessä kuivumaan ja havahduin siihen ettei hän ole tehnyt sitä aiemmin! Kun teen aina kaiken itse.. tähän pitäisi pikaisesti puuttua, mutta miten saada poika innostumaan sittenkin kun olen taas terve?

Tänään olisi kirppispöydän tyhjennyskin.. sain leikkuuajan niin viime tingassa etten ehtinyt vuoroa perua. Mun mies niiiiin tykkää tästäkin hommasta!..

Todellakin toivon nyt pikaista paranemista (kiitos kommenteista!)! Tämä ei ole kivaa.. 
Onneksi on viikonloppu tulossa ja meillä on hyvää ruokaa ja parempi mieli :). Joulun jälkeen hyvällä alennuksella ostettu 7 kilon kinkku muhii uunissa..nam!

Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

 

1 kommentti: