tiistai 17. helmikuuta 2015

Tekstitapetti pojalle

Nyt voi sanoa että tehtiin sellanen pikaremppa! :)

Kuten jo aiemmin kerroin, niin tapettivalinta oli helppo ja saman tien kävin pari rullaa hakemassa. Sitten vaan tasoittamaan ne muutamat kuopat mitä siinä seinässä oli ja tapetointihommiin. Mun apumieskin otti tohinan yllättävän leppoisalla asenteella, vaikka tiedän että tällanen on vihoviimeistä hommaa mitä se vapaa-ajalla haluaisi tehdä. Nyt ei ollut vaihtoehtoja! (olen huomannut että "suora hyökkäys" on paras keino saada mies mukaan. Kun ei kerro etukäteen paljon mitään vaan alkaa vaan tekeen ja sittenhän se on jo myöhästä perua.. )

Ai että, oompa mää julma...

Mutta ei siihen itse tapetointiin mennyt onneksi kuin puolitoista tuntia ja kyllä tuli hieno! Mitään tauluja tuohon seinälle ei varmaan tule. Toiselle seinälle on tilauksessa pari hienoa juttua jotka tilasin Kiinasta asti! Vähän jännittää miten kauan paketin tulo kestää. Toimitusaika oli 15-60 päivää..

( Nyt siellä tieten kauhistellaan mun ostoslakon jälkeistä käyttäytymistä.. ei hätää, tein aika edullisia löytöjä.  Kerron lisää ko. paikasta sitten kun/jos tilaukset saapuu ;)...)


10 kommenttia:

 1. Wau mikä tapetti! Hyvältä näyttää :) Taulukin sopii täydellisesti tuon tapettikuosin kanssa yhteen!

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen seinä tuli, muuttui huoneen ilme hetkessä! Mä kiersin eilen nuo "paikalliset" liikkeet läpi makuuhuoneen tapetin toivossa, mutta en löytänyt mieleistä. Toki asiaan vaikutti se, että oon löytänyt netistä unelmien tapetin, mutta budjetti ei tykkää :D

  VastaaPoista
 3. Vau, onpa hieno tapetti!
  Vähänkö kiva tuo olisi meidän tietokone-/vierashuoneessa ;)

  VastaaPoista
 4. Siitä taulustahan se ajatus taisi alkujaan lähteä :). Tykkään kyllä tosi paljon tästä itsekin, pitää pitää pojan huoneen ovea nyt enemmän auki, et saa ohimennen aina ihailla.. Maria: mäkin netistä yritin löytää, mut suurin osa mitkä miellytti oli kyllä tosi hintavia.. ja kun tarvii useemman rullan, niin äkkiä hinta pompsahtaa..

  VastaaPoista
 5. Remontti näyttää onnistuneen paremmin kuin hyvin. Ihana piristeväri tuo punainen.

  VastaaPoista
 6. Hieno tapetti. Huone sai kyllä kivan uuden ilmeen :)

  VastaaPoista
 7. Niin sai! Olen tosi tyytyväinen :)

  VastaaPoista
 8. Mikä tämä paikka oli, mistä tilasit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on K-Raudasta ja salamyhkäiset tilaukset joista postauksessa puhuin on Aliexpressiltä. Tuotteet tuli perille ja paljon olen sen jälkeen sieltä tilaillut. Aika pieniä ja edullisia juttuja, kun en kuitenkaan uskalla mitään isompaa tilata, jos sitten ei tulekaan.. Yksi tuote on jäänyt tulematta tässä parin vuoden tilaushistorian aikana.

   Poista