keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Kokemuksia hamam-pyyhkeistä

Messuilla oli myös Lina- hamampyyhkeitä. Kehutut ja tykätyt pyyhkeet pääsi nyt minullakin kokeiluun. Kukapa ei isoa, mutta pieneen tilaan pakkautuvaa ja nopeasti kuivuvaa pyyhettä kaipaisi varsinkin matkalaukkua pakatessa?

Väri- ja kuosivalikoimaa oli runsaasti ja pähkäilinkin parin vaihtoehdon kanssa. Mukaan lähti tämä kiva violetti.


Käyttökokemusta on takana nyt muutamia viikkoja ja voin kyllä suositella. Epäilin eniten imukykyä, mutta kyllä tällä kuivaksi itsensä saa ihan samalla tavalla kuin froteellakin, ellei jopa paremmin..

Pesun suoritin  60 asteessa, eikä pyyhe mennyt siinä miksikään. Kokeneemmat sanovat, että tämä paranee vain pesussa.

Kaikkien muiden hyvien ominaisuuksien lisäksi tämä on niin kaunis, että voisin pitää vaikka pöytäliinana tai hartiahuivina. Aivan mahdottoman hyvä matkakumppani!

Onko sinulle hamam-pyyhkeet tuttuja?

4 kommenttia:

 1. Minulle pyyhkeet ovat tulleet tutuiksi Marokossa. Itse olen haaveillut harmaista pyyhkeistä, ehkäpä pitäisi ne tilata anopilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin että ovat sinulle tuttuja :). Näistä tuli kyllä suosikkeja! Harmaa olisi myös ihana!

   Poista
 2. Ei ole tuttuja (liian kalliita),mutta monessa blogissa olen niitä ihastellut.Tykkään kyllä kovasti ohuista pyyhkeistä ja onhan nuo niin namusen näköisiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin mietin pitkään näitä juuri hinnan takia. Mutta nyt kun on kokemusta, voin sanoa että ovat sen arvoisia. En haluaisi muuta enää käyttääkään. Ehkä toivon joululahjaksi toisen..;)

   Poista