sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Ikeassa

Vaikka yritän olla kovasti isänmaallinen, niin kyllä mun täytyy tuota Ikeaa vähän kehua vaikka se joitakin saattaa ärsyttää. Nimittäin aina kun siellä käyn, niin siellä on jotain mitä en olisi itse keksinyt. Sisustukset ovat niin kivoja ja tarkoin mietittyjä, että välillä tulee tunne, että voi kun asuisi oikein pienessä asunnossa, niin voisi toteuttaa kaikki ahtaiden paikkojen säilytysideat :).

Tokihan niistä voi ottaa ideaa isompaankin kotiin, mutta niissä esittelyhuoneissa on niin mukava pesätunnelma että tekisi vaan mieli jäädä hengailemaan sinne loosseihin pitemmäksikin aikaa.. Viime kerralla otin kuvia mua kiinnostavista jutuista. Ehkä päätyvät toteutus- /ostoslistalle..


Tällainen lokerohylly olisi kiva toteuttaa kotiinkin, jos olisi paikka minne laittaa. Diy-tyyppinä voisi tehdä myös vaikka itse. 
Erittäin hauska sängynpäätyratkaisu! 

Tiiliseinä näyttää todella upealta ja nuo laatikostothan ovat tuunaajan  unelmia! Seinää en hoksannut katsoa lähemmin, onko aito tiili vai tapetti. Aidon näköinen ainakin!


Tämä lamppu pääsisi meille heti jos olisi paikka minne laittaa.

 

 Toimivan näköinen työpiste. Keltainen kuuluu tällä hetkellä mun lempiväreihin!


Näitä kukkasia mulla jo on. Ja lasipulloja. Voisi käyttää näinkin!


Tämän hetken trendiväri tummanvihreä näytti kyllä kivalta!  Hyllynkin voisin kotiuttaa..


Täällä on kova sisustusvimma taas menossa. Kuten arvasin, niin mustan kaapin lähtö aiheutti lumipalloefektin ja vähän joka nurkkaa on nyt pitänyt kohentaa. Ei mitään isompaa, mutta kuitenkin vähän muutosta. Sisustusvaloja olen lisännyt ja koittanut myös vähän karsia tavaroita. Kirppispöytä on varattuna ja vuoro alkaa parin viikon päästä. 

Syyslomaa (kolmen viikon päästä) odotan jo että ehtii tehdä joitain isompia juttuja. Mulla olisi pari rullaa alelaarista löydettyä pinkkiä tapettia, pitäisköhän sitä..??

4 kommenttia:

 1. Tuota kattolamppua olen himoinnut meidän keittiöön tai olkkariin tai molempiin :)
  Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo lamppu olisi kyllä ihana. Aika iso vaan. Nätti ilman valoakin :)

   Poista
 2. Minullakin on sisustusvimma menossa.Meillä vaan pitäisi aloittaa ihan perusteista eli tapetoinnista ja se seisoo sähkötöiden takia ärh...jostain kumman syystä ukkoa ei saa houkuteltua Ikealle...voi olla että emäntä saa sieltä liikaa ideoita;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sulla riittää siellä hommaa! Toivottavasti pääset pian alkuun :).
   Kokemuksesta sanon, että mies kannattaa jättää kotiin jos käy Ikeassa. Pari kertaa itsellä ollut mukana ja huonoja reissuja ovat olleet!..

   Poista