sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Muutoksia makkarissa

Uuden kodin löytänyt musta kaappi oli viimeisinä hetkinään makkarissa. Sopi jopa sinne yllättävän hyvin, mutta en ollut yhtään suruissani sen löytäessä uuden omistajan. Taisinkin jo mainita että ostaja löytyi viinilasinettikirppismainoskuvan myötä..

Kaapissa olleet sisustuskirjat ja miehen perhonsidontatarvikkeet tarvitsivat uuden paikan. Vaikka tyhjä tila olisi ollut ihan kiva, tarve oli säilytyskalusteelle. Ikean lokerikkohyllyt toimivat nyt säilytyspaikkana ja ihan mukava nurkka tuosta tulikin.Pyöreä karvamatto on ollut ostoslistalla, mutta onneksi bongasin netistä kuvan jossa oli lampaantalja lattialla. Miksen ollut sitä hoksannut? Sama ilmiö nyt siis meillä ja sopii mielestäni tuohon kyllä justiinsa!


Ilmakasvi sai pillitimanttikiikun ikkunan eteen


Toisella puolellakin on tapahtunut muutosta. Anopin kutoma ryijy pääsi taas muutaman vuoden tauon jälkeen seinälle. Kirpparilta kotiutui rouhea amppeli ja Kärkkäisen sikapäiviltä tarjoushintainen metallikori puukannella. Ja Nelliä harmittaa kun ei saa rauhassa torkkua..
Tällaista tänne, mitäs sinulle kuuluu?

5 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää teidän makkarissa. Tuo taljahan sopii ihan täydellisesti tuohon lattialle.
  Mitäs tänne, olen ommellut ja tehnyt hyvää ruokaa, siinähän nuo!
  Ihanaa sunnuntai-iltaa sinne!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Outi. Olen niin onnellinen tuosta taljasta. Ihanan lämmin näin koleallla ilmalla!

  VastaaPoista
 3. Voi se teidän makkari! 😍Kaipaan niin sellaista kunnon omaa makuuhuonetta, meillä tämä on läpikulkupaikka 😣Ääh, itseppä tosin olen tämän suunnitellut, mutta en arvannut silloin sen oikeaa käyttötarkoitusta. No,ehkä taas jollain pikkuvinkillä. ..😂

  VastaaPoista
 4. Voi se teidän makkari! 😍Kaipaan niin sellaista kunnon omaa makuuhuonetta, meillä tämä on läpikulkupaikka 😣Ääh, itseppä tosin olen tämän suunnitellut, mutta en arvannut silloin sen oikeaa käyttötarkoitusta. No,ehkä taas jollain pikkuvinkillä. ..😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso makkari on kyllä ihana, mutta tuskaa sekin välillä aiheuttaa. Kun on tilaa, tulee kannettua sinne liikaa tavaraa..

   Poista