keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Taidekollaasi

Mustan kaapin tulo askarteluhuoneeseen tarkoitti tietysti koko huoneen järjestämistä uudelleen. Yllättäen järjestelyssä vapautui pätkä seinätilaa ja sen tyhjyys alkoi mua välittömästi häiritsemään..

Seinälle kokosin kollaasin erilaisista tauluista ja korteista. Kokeilin erilaisia kokoonpanoja ja tähän nyt päädyin. Ikean kello ehkä vaihtuu tyylikkäämpään versioon kun sellaisen löydän tai saan inspiraation tehdä itse.


Keskiviikossa jo mennään. Lomalta palattua odotin jo niin toiveikkaasti kevättä, koska lumet olivat melkein kadonneet, mutta niin vain luonto päätti  jatkaa loputtomalta tuntuvaa talvea ja nakkasi kymmenisen senttiä lisää lunta.. Onneksi aurinko silti paistelee välillä antaen pientä toivoa että ehkä se kevät sieltä vielä tulee.. Vähän ärsyttää katsella kuvia, joissa etelässä asuvat ovat bonganneet jo leskenlehtiä.. No, ainahan voi ostaa sisälle kukkia! Narsissit ovat ostoslistalla minullakin :)

Kivaa päivää!4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää tekemäsi kollaasi.
  Vielä en ole bongannut yhtään leskenlehteä, mutta tänään ainakin ollaan saatu nauttia auringon paisteesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi aurinko kuitenkin paistelee aika monena päivänä, ensi viikollekin on luvattu aika lämmintä, joten kylläpä se siitä :)

   Poista
 2. Kaunis kollaasi!

  Täälläkin jo niin kovin kaivataan kevättä, sitä heleää vihreyttä, uuden elämän alkua. Vielä on kovin kalseaa, vaikkei lunta meilläkään juuri enää ole. Tulisi pian kevät - se oikea kevät!

  VastaaPoista