keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Kimaltelevat kukat

Tulppaanikausi on kuumimmillaan ja minäkin sain mieheltä puskan vuosipäivän kunniaksi pari viikkoa sitten.  Jaoin kimppua useampaan maljakkoon ja sekaan laitoin muutaman oksan. Tuli tosi nätti! Ei tarvi kuin pari kukkaa niin on jo näyttävän näköinen.

Toinen asetelma pääsi tuunaamaani maljakkoon. Valkoinen pikkumaljakko on kirpparilta ja suojana on pätkä tytön pieneksi jääneistä "timantti"-leggareista.Ihana katsoa näitä kukkakuvia. Tästä on jo aikaa ja uudet kukat piristäisivät kummasti olotilaa..
Tällä hetkellä olo ei ole kaksinen. Olen niin uupunut. Töihin palasin kun ajattelin selän olevan parempi. Ei se ollut. Eikä asiaa auttanut ylemmältä taholta tulevat lisätyöt.. Nyt on ajatukset niin suuria että mietin (taas) opiskelemaan lähtöä ja ihan toisenlaisen alan kokeilua. Neljänkympin kriisiä vai mitä, mutta tuntuu että alkaa olla viime hetket mahdollista kääntää kelkka ja kokeilla jotain uutta. Että jos nyt en kokeile, niin tapahtuuko niin koskaan..

Vaihtoehtoja mulla on muutama. Aion ainakin pariin juttuun hakea, päätöksen teko on sitten jos paikan saa. Sisustukseenhan ne tietenkin liittyy, sehän se on se mun intohimo isolla I:llä :).

Iloa päivääsi!

7 kommenttia:

 1. Täällä samoja pohdintoja. Toivottavasti saat selän pian kuntoon.♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan.. Pohdiskelut on pohdiskeltu ja hakemukset on lähetetty, nyt vaan jännätään pääsenkö sisään..

   Poista
 2. Täällä samoja pohdintoja. Toivottavasti saat selän pian kuntoon.♡

  VastaaPoista
 3. Täällä samoja pohdintoja. Mulla haaveissa olisi hetkeksi sellainen työ, jossa ei juuri olisi ihmiskontakteja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään ehkä eniten itsenäisestä hommasta, tosin joskus ois kiva että vastuun voisi jakaa jonkun työkaverin kanssa..

   Poista
 4. Nuo selkäjutut ovat kenkkuja, kokemusta nimittäin täällä päässä.
  Kiva idea toi maljakon koriste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei ne selkävaivat ihan hetkessä parane, toivottavasti ei kuitenkaan kovin kauaa vaivaa, rajoittaa niin tekemisiä.

   Poista