sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Lomalla.. viimeinkin!

Vihdoin koitti minunkin loma, joka tuli kyllä tarpeeseen! Hetki poissa kotiympyröistä toisinaan tekee kyllä hyvää!

Perheen kanssa lomailtiin loppuviikko Puolangalla vuokramökissä. Torstaina lähdettiin ja tänään tultiin. Lunta siellä oli vielä todella paljon ja päästiinkin hiihtelemään, lumikenkäilemään ja pilkkimään. Ilmat sattui kohdalleen ja hiihtely järven jäällä auringonpaisteessa oli kyllä todella mukavaa! :). Päivän ulkoilut kruunasi iltaisin ulkosaunan lämmitys ja kuumat rommikaakaot.
Nyt taas jaksaa!
Kotiin tullessa hämmästelin todella meidän omaa lumitilannetta. Se vähäinenkin lumi tuntuu kaikonneen jonnekin ja kohta saa kyllä ihan luvan kanssa alkaa haaveilemaan keväästä!


Ihanaa aurinkoista viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Ihania maisemia! Kyllä kevät on ihanaa ulkoilu aikaa kun on lunta ja aurinkoa riittää pitkin päivää. Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä maisemat kohdillaan. Ja sattui vielä aurinkoisia päiviäkin :)

   Poista
 2. Huh, ihan talvessa olette päässeet lomailemaan. Täällä on jo viikko kuljettu töissä pyörällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyöräilykautta minäkin odotan! Kotiin tullessa ei täällä meillä ollut kauheasti lunta, mutta eilen taas tupsahti kymmenen senttiä, että se siitä pyöräilystä taas! Tuntuu ettei tämä talvi lopu koskaan!

   Poista
 3. Teillä on siellä ihanasti lunta. Hyvää lomailua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli kyllä vielä täysi talvi. Nyt ollaan jo kotona ja täälläkin on vielä valkeaa.. Niin toivoin jo että sulaisi kaikki pois!

   Poista