sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Ritilätaulu

Makkarissa piti tehdä uuden sänkykokonaisuuden vuoksi siis muitakin muutoksia. Liinavaatekaappi on nyt keittiössä ja täällä makkarissa on ikeahylly. Jalat tuohon ehkä vielä laitan, niin tulee korkeampi.

Hyllyn päällä keikistelee kultaköynnös, joka olikin hurahtanut vähän pituutta. En ollut pariin vuoteen siihen multaa vaihtanut, vaan aina vaan kieputtanut köynnöstä ympäri, joten kasvua en niin huomannut. Tosi kiva tällaisena pitkänä. Pitäisiköhän tämän kuitenkin olla tuuheampi? Aika hentoiselta vaikuttaa..

Laitoin sen kiipeämään tuonne verhotankoon.
Muutostuulien puhaltaessa toisella seinällä ollut naulakko sai lähteä ja sitten mulla olikin pulma, koska seinässä oli hyvä kokoelma reikiä tauluhyllyistä ja sen jälkeen olleesta naulakosta.. Kokeilin monenlaista juttua ja päädyin tähän ritiläviritelmään. Peittää edes osan rumista jäljistä ja tähänhän on kiva vaihdella aina uusia juttuja.

Ah, täällä paistelee taas aurinko! Niin paljon antaa energiaa! Tänään onkin vuorossa terassin siivous. Synttärit kolkuttelee kulman takana ja terassi on kamalassa kunnossa juuri tuossa olohuoneen ikkunan alla.. Siinähän on talvella mun verstas, eli siellä on nytkin läjä lautoja, makkarin vanha pääty ym epämäääristä sälää.. Terassin siivous on kuitenkin mukavaa puuhaa, lupaus keväästä.

Toinen mukava puuha tälle päivälle on oman taiteen tekeminen :). Olkkarissa vaihtui vähän järjestys ja seinä huutelee uutta, vähän isompaa taulua.

Mukavaa päivää myös sinne!

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea! Oikein mukavaa sunnuntaita ❤️

  VastaaPoista
 2. Nuo naulanreijät ovat kiusana, kun ottaa jotakin vanhaa pois.
  Toi ritilä on kiva. Mullakin on kissatyyny tai oikeastaan kaksi.

  VastaaPoista
 3. Täältä kans löytyy kissatyyny. 😊Saatiin ystäviltä Ikean tuliaisina. Sinulla on kyllä mahtava "ideapankki! " Minulla on nyt jotenkin niin monta rautaa tulessa (päässä) ja jonkinasteinen vähäunisuus varmasti verottaa myös ideoita,että täällä on tehty vaan ihan pieniä juttuja. Mukavaa päivää sinne!

  VastaaPoista
 4. Täältä kans löytyy kissatyyny. 😊Saatiin ystäviltä Ikean tuliaisina. Sinulla on kyllä mahtava "ideapankki! " Minulla on nyt jotenkin niin monta rautaa tulessa (päässä) ja jonkinasteinen vähäunisuus varmasti verottaa myös ideoita,että täällä on tehty vaan ihan pieniä juttuja. Mukavaa päivää sinne!

  VastaaPoista