torstai 11. helmikuuta 2016

Tuolin tuunaus

Vahakangas ilahduttaa mua jälleen! Jyskistä hankittua kangasta oli lopen niin paljon, että pieni palanen riitti vielä kohentamaan myös pikkutuolin ilmettä.

Tämä ihana tuoli on palvellut kauan.. Ensin mun lapsuuden kodissa ja nyt meillä. Ihana ruusukuvio siinä oli jo ennestään, mutta ei oikein ollut mun makuun,  joten vaihtoon meni. Tällaseen vanhaan tuoliin on helppo vaihtaa päällinen, kun ei tuo istuinosa ole ollenkaan ruuveilla kiinni.

Vanha tyyli:


Sen alla vielä vanhempi tyyli..


Uusi tyyli:

Tarkoitus oli maalata mustaksi nuo puuosat, mut raaskiiko sitä? Niin elämää nähnyt symppis ruskea väri ja koiran pureksimat jalat :)

Mitäs mieltä olette?

Täällä yritetään kovasti hiljentää tahtia, tuntuu et koko ajan on niin paljon puuhaa, että alkaa jo ahdistamaan. Nukkumista olen yrittänyt ensi töikseni saada kuntoon, mutta vaikeaa tuntuu olevan! Kun se oma aika tavallaan alkaa vasta kun saa lapset nukkumaan, niin tulee sitten valvottua turhan myöhään ja sitten kun vihdoin nukahtaa, on se uni sellasta "stressiunta".  Ja aamulla on tosi pirteä..

Luen tällä hetkellä Kaisa Jaakkolan Hormonidieettikirjaa, jossa oli mulle aivan uusia juttuja painon pudotuksesta. Tai pikemminkin siitä, miksi paino ei putoa.. Liian vähäinen ja rauhaton uni oli siihen yksi painava syy.. Mutta stressin vähentäminen ja hyvin  nukkuminen ei todellakaan ole niin yksinkertaista!

Nukutko sinä hyvin?6 kommenttia:

 1. Kiva muutos! Meillä on 2 samanlaista,päälliset vaihtuu täällä myös muutaman vuoden välein. Se on totta,että jos keho on stressaantunut ei painokaan putoa. Minä olen huomannut,että säännöllinen ateriarytmi on kaikista toimivin keino. Ja tuo nukkuminen...Nykyään ei ole ongelmia, kun tuo Salamatkustaja nukuttaa minua,herään tosin usein aamuyöllä valvomaan joksikin aikaa. Tsemppiä sinne!

  VastaaPoista
 2. Kiva näinkin! Tykkään tuosta yhdistelmästä! Juu, unet on tärkeitä juttuja laihtumisen ja muunkin terveyden kannalta. Muutenkin oon huomannut, että pitää olla tosi tiukka dietti, että se tehoaa. Mulla ei tehoa, jos vain vähän kevennän
  ...Kiva postaus! Mukavaa päivää ♡ Tuletko lauantaina Puustelliin?

  VastaaPoista
 3. No nyt näyttää tuoli hyvältä. Mulla tuota uniongelmaa myös. Menen todella väsyneenä sänkyyn ja sitten ei uni tulekaan. Yöunet jää usein viiteen tuntiin. Onneksi kohta on taas viikonloppu ja silloin mä nukun.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kiva muutos! Ihanan elämää nähnyt tuoli, anna olla tuollaisena :)

  Uni on kyllä niin merkittävä tekijä monessa suhteessa. Itse olen nukkunut viimeiset viisi vuotta vähintään tosi katkonaisesti ja se kyllä tuntuukin siltä. Ilmankos ei painokaan meinaa pudota vaikka elämäntavat ovatkin muutoin kohdillaan. Oppiikohan sitä enää ikinä nukkumaan täysiä öitä?

  VastaaPoista
 5. Juu kyllä tuoli saa varmaan jäädä tällaiseen asuun.

  Unikoulu jatkuu, melkein yhtä vaikeaa on juoda tarpeeksi vettä! Molemmat periaatteessa helppoja asioita, mutta niin vaikea toteuttaa käytännössä. Onneks kohta on valoisampaa, niin ei ehkä tarvi niin paljoa untakaan.. Mä en kyllä viidellä tunnilla jaksais.. oon väsynyt jo jos ei 7 tuntia saa nukuttua.. mulle ehkä sopivin on 7,5h unta, joskus univeloissa nukun 9h ja sekään ei oo hyvä..

  Laitoin Anne sulle facessa yv:tä! Käyhän kurkkaamassa!

  Jaana: Puustelliin olin tulossa, mutta täytyy sittenkin perua se,kun en ehdikään, toivottavasti tulee kohta joku muu miitti, niin nähtäis!

  VastaaPoista