sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Rakkautta etsimässä..

Hyvää Ystävänpäivää Juuri Sinulle!

Mulle ystävänpäivä on erityisen tärkeä, koska miehen kanssa alettiin seurustelemaan kyseisenä päivänä. Kaksikymmentä vuotta sitten! Sen verran pitkä matka on tässä nyt tultu, että  haluttiin asiaa vähän juhlia! Mulla oli vielä käyttämättä lahjakortti Lapland hotelliin Ouluun,  joten lastenhoidon järjestyttyä oli pienen irtioton suuntakin selvä! Edellisestä kerrasta kahdestaan ilman lapsia yli yön olikin aikaa jo kolmisen vuotta, joten ihan paikallaan muutenkin tämä pieni lomanen oli..


Suuntana oli siis uutukainen Oulun Lapland Hotelli, joka onkin sopivasti keskellä kaupunkia. Meillä oli suunnitelmissa leffaa ja illan viettoa, joten kävelten oli tästä kätevä kulkea.


Hotellihan on Lappi-teemainen ja aiemmasta käynnistä löytyy juttua täältä. 
Olihan se ihana vuorokauden mittainen loma! Käytiin tosiaan leffassa katsomassa "The Revenant"-elokuva. Oli kyllä tosi hyvä, enkä yhtään ihmettele Oscar-ehdokkuuksia, mitä sille on sadellut.. En edes muista, milloin olisin leffassa viimeksi käynyt, joten elämys tuokin jo päästä oikeaan teatteriin..

Leffan jälkeen olikin jo hoppu syömään. Onneksi varasin pöydän ajoissa, koska tuntui olevan paikka aivan täynnä. Se pikkusen näkyi ruuan odottelussa, mutta ehtipä kerrankin syödä kunnolla! Ruokailu tapahtui siis siellä hotellissa. Otettiin syöminen pitemmän kaavan mukaan, eli alku-, pää- ja vielä jälkiruokakin. Oli muuten tosi hyvää ruokaa! Jopa poro ja sienet, mitä en normaalisti oikein saa kurkusta alas..


Illaksi suunnattiin vielä kaupungille vähäksi aikaa ja sitten olikin äippä ja iskä aika valmista kauraa nukkumaan.. Ei sitä enää tässä iässä jaksa koko yötä riekkua..


Aamupala oli myöskin loistava; valikoimissa mm. porosta tehtyä mustaa makkaraa ja niitä inhokkisieniä, jotka oli saatu syötävän makuisiksi :)

Kaiken kaikkiaan ihan huippu miniloma ja huippu paikka! Kannattaa kyllä poiketa, jos Oulussa on tarkoitus yöpyä. Parasta minusta oli ehkä se (vaikka ruokakin oli aivan omaa luokkaansa ja huone siisti ja mukava), että henkilökunnan käytös oli aivan mahdottoman ystävällistä ja kohteliasta! Joka välissä kyseltiin onko viihdytty ja oliko ruoka hyvää. Ja kaikki eteen tulijat tervehtivät ja hymyilivät! On mennyt koulutus hyvin perille!

Kuvia nyt ei ole esim. ruokajutuista, koska yritin pitää mielessä sen seikan, minkä takia siellä oltiin, eli viettämässä sitä parisuhdeaikaa, joten kamera ei ollut koko aikaa kaulassa..


Kiitos Lapland Hotel Oulu ja erityiskiitos vielä lasten hoitajille, jotka tekivät tämän mahdolliseksi! Lapsillakin oli ollut tosi mukavaa, joten olivat tavallaan lomalla hekin :)

Ihanaa Ystävänpäivän jatkoa!

3 kommenttia:

 1. ♡ Tämä hotelli on just oikea paikka kahden keskiselle lomalle! Meilläkin tulee kesäkuussa täyteen 20v :) Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihana vuosipäivä teillä on ollut. Meillä oli myös suunnitelmissa vaikka ja mitä, mutta päädyttiin sitten pojan jalkapallopeliä katsomaan :) Pitää nyt ens viikolla ottaa vähän sitä kaksin olemista oman kullan kanssa.
  Kyllä nuo on kultaakin kalliimpia hetkiä, kun saa rauhassa olla oman kullan kanssa.
  Onnea vuosipäivän johdosta ja aivan ihanaa ystävänpäivää sinulle ystäväiseni <3

  VastaaPoista
 3. Puitteet oli kyllä kohdallaan :. Useammin voisi tällaista kyllä yrittää järjestää..

  Onnea Jaana vuosipäivän johdosta myös sinne!

  Ja myöhäiset ystävänpäivätoivotukset molemmille!

  VastaaPoista