lauantai 20. helmikuuta 2016

Kasvimurhaajan valinta

Pakko alkaa käyttämään vihersisustamisessa jo äärivaihtoehtoja, kun mun käsissä kestävätkin kukat kuolee... Tykkäsin niin pitää tuolla kaapin päällä ihanasti valuvaa murattia, jonka olin onnistunut pitämään hengissä yli vuoden. Nyt se sitten jostain suuttui ja kuivahti kokoon kastelusta huolimatta parissa viikossa!

Muutenkin aika hankala tuonne kurkotella kastelukannun kanssa, joten ostoslistassa luki: feikkimuratti! Löysin kuitenkin omasta mielestä vielä sopivamman ja nyt mulla taas vihertää ihanasti makkarissa :). Tosin sitä ilmaa raikastavaa vaikutusta tällä ei valitettavasti ole..
Kyllähän tuo nyt läheltä näyttää ihan muoviselta, mutta kukapa sitä nyt tuonne menee tarkastelemaan..


Mulla on tällä hetkellä valtava vihreän kaipuu ja nimen omaan kasvien muodossa. Toiveissa olisi saada muutama elävä yksilökin joukkoon ja katselinkin netistä muutamia varmoja valintoja :) Jospa kohta vihertää enemmänkin!

Ihanaa viikonloppua!

3 kommenttia:

 1. Nykyään kyllä tehdään niin hyvän näköisiä tekokukkia. Mä taidan turvallisuussyistä ostaa sellaisia myös itselleni. Tosin mietin, että onnistuisinko edes hetken pitämään jonkin mehikasvin elossa :)

  Kivaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Raikkaalta näyttää. Minulla on joku neuroottinen juttu,etten voi ostaa silkki-/muovikukkia,vaikka nykyään on tosi kauniita. On minulla joskus muinoin ollut. Vihreyttä kaivataan täälläkin. Osa kukista on myös kärsineen näköisiä;mutta yhdessä kaktuksessa on nuppuja! Jo toinen kevät,kun anopin peruja oleva jatkuu kukkii.
  Orkideat sen sijaan eivät. ..viherkasvit on kivoja ja oikeastaan se on vaan kokeiltava, mikä missäkin tykkää olla. Itse heitän aika äkkiä lähölle,jos alkaa tuupertumaan. Iloa ja vihreyttä kevääseen!

  VastaaPoista
 3. Mullakin oli aiemmin tekokukkakammo, mutta koska halusin että jotain kukkivaakin olisi, päädyin sitten itse asiassa aika monessa kohtaa tekokukkiin.. Onhan se vähän noloa, mutta jos itse tykkää niin sehän riittää :). Ja valikoima kasvaa koko ajan ja aidon näköistä kukkaa on hyvin tarjolla.

  Kaktusta minäkin mietin, mutta pelkään niitä piikkejä! Orkideaa en ikinä saisi pidettyä hengissä!

  Tänään kävin ostamassa peräti neljä elävää kukkaa! Niistä juttua ens viikolla :)

  VastaaPoista