sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Luovuuden tuskaa ja muutama taulu..

Viime viikonloppuna mulla oli taiteellinen ja luova olo. Luovuuden tuskassa aloin sommitella makkarin tauluhyllyn uuteen uskoon. Sehän ei ollutkaan ihan helppoa! Kokeilin kymmenen eri versiota, enkä oikein tiedä onko se vieläkään hyvä!

Tämä oli eka versio:


Sen jälkeen tuli muutama kysymys:

- miten sommitella eri kokoiset taulut hyvään rytmiin?
- laitanko pieniä koristeita sekaan?
- mustilla vai valkoisilla kehyksillä?
- värikästä vai mustavalkoista?
- tekstiä vai ei?
- miten tää voi olla niin vaikeaa!!

Tähän versioon päädyin, miltä näyttää?Melkoista haipakkaa meinaa taas olla.. Mun tietoinen hidastaminen ja seesteisen elämän etsintä ei oikein nyt ota onnistuakseen.. En oikein tiedä mitä jättäisin pois että ei olisi koko ajan niin hoppu joka paikkaan.. Ne on näitä ruuhkavuosia edelleen (ai että onkin inhottava nimitys!), vaikka lapset on jo aika isoja. Kiireen olomuoto vaan muuttuu, kun lapset kasvaa..

Tällä hetkellä on myös yksi iso projekti, nimittäin äidin muutto.. Jospa tämä olisi se lopullinen asunto nyt. Kolmen vuoden sisään on häntä muutettu ensin 180 neliöisestä omakotitalosta 97 neliön kolmioon, sitten 57 neliön kaksioon ja nyt tässä seuravassa asunnossa on neliöitä 47..

Olin eilen pakkaamassa tavaroita kaverina kun hän on niin huonokuntoinen, ettei yksin kaikkea saa pakattua. Muutama huomio tuli vastaan: Ne tavarat ei tule mahtumaan sinne. Sitä. Tavaraa. On. Aivan. Tolkuttomasti. !! Pisti taas miettimään omaa hamstraustaan.. pitäisi itsekin muuttaa kerran vuodessa, niin tavaran määrä pysyis väkisinkin kohtuudessa..

Jos pakkaamista ja tavaroitten kantamista ei oteta lukuun, tykkään kyllä valtavasti itse muutosta :).   Uudessa asunnossa on niin kiva sitten järkkäillä tavaroita paikoilleen ja saa lähteä "puhtaalta pöydältä" suunnittelemaan huonekalujen paikkoja jne. Ja samalla tulee käytyä läpi kaikki mitä omistaa.. Ja ehkä tehdä löytöjä!

Tänään rentoillaan! :)

Ihanaa sunnuntaita sinulle!


2 kommenttia:

  1. No nyt näyttää tauluhyllyt hyviltä.
    Aurinkoista ja rentoa sunnuntaita.

    VastaaPoista
  2. Huokaillen katson noita sun eri versioita, kun kaikki kollaasit näytti hyvältä.. :) Itsellä on monta taulua nurkassa siksi, koska ei vaan tiedä mistä aloittaa. Siis noiden kollaasin elementtien asemointia!

    VastaaPoista