lauantai 6. helmikuuta 2016

Astetta suurempaa legorakentelua

Tällaista lego-laatikkoa olen miettinyt siitä asti, kun ensimmäisen jossain kuvassa näin. Ajatus kuitenkin jäi ja nyt törmäsin tähän uudelleen, kun yritin löytää eväslaatikkoa samalla idealla. Mulla olisi vaan tullut siihen (yllätys, yllätys) värikyniä :). Eväslaatikot jäi vielä tilaamatta, koska niitä ei mun haluamissa väreissä varastossa ollut, mutta tämä turkoosi jättilaatikko kotiutui pojan huoneeseen.

Kooltaanhan tuo oli vähän isompi, mitä oletin, mutta mahtuupahan enemmän legoja sisään! Nyt mietin, meniskö tuo yksinään, vai tarvisko kaveriksi toisen? Olisiko sen paikka pöydällä, lattialla vai hyllyssä?


Parasta tässä on se, että ennen työpöydällä majailleet keskeneräiset legojutut ja mitä siinä nyt muutakin tuppasi olemaan, ovat nyt täällä laatikossa ja pojan pöytä on jo neljättä päivää siisti :).


Olo alkaa olemaan jo kovasti parempi, vaikkakin tämä ärsyttävä yskä ei ota lähteäkseen! Pikkusen paremmin olen saanut nyt nukuttua, mutta koko ajan saa muuten rykiä! Niin ärsyttävää, kun keuhkoihin asti aina vihlasee. En oikein tiedä mikä siihen auttaisi, yskänlääke sai aikaan sellasen yskintäkimaran et siihen en ole sen koommin kajonnut. Anoppi eilen muistutteli munkintipoista, jotka olin tyystiin unohtanut, mutta eipä nekään oikein tehoa. Tiedätkö sinä esimerkiksi jonkun vanhanajan konstin millä yskän saa pois tai edes hillittyä vähän? Ne on niin parhaita, mut yhtään ei tule nyt mieleen.

Kaikesta huolimatta kivaa päivää!

7 kommenttia:

 1. Oletko hunajaa kokeillu? Eikö ne sitä suosittele yskään? Itellö kamala flunssa pääkivulla höystettynä. Minäkin olen ihastellut noita lego-laatikoita, mutta toistaiseksi on vielä hommaamatta. Meillä ainakin tarvittaisiin useampi, että saisi kaiken mahtumaan ja mielellään jonkinlaiseen järjestykseen.

  VastaaPoista
 2. Ihana lego ja hyllyssä näyttää hyvältä. Juo inkivääri, hunaja, sitruuna-vettä. Se helpottaa oloa ja yskää.

  VastaaPoista
 3. KIva laatikko! Tuotahan voisi ajatella lahjaksi pikkuväelle. Ja tuo väri on mainio.
  Tuossa edellä jo ohjeita... Minä toivotan pkaista paranemista!

  VastaaPoista
 4. Onpa kivan iso tuo laatikko, tuohon mahtuisi nuo ensimmäiset lahjaksi saadut pikku-Legot mainiosti :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkeistä! Hunajaa olenkin laittanut aina kuuman juoman sekaan, mutta inkivääriä tai sitruunaa en, pitääpä kokeilla :)

  Laatikko on tosiaan ihan reilu, melkein pitää pienempiä laatikoita vielä hommata, että sopivat paremmin pöydällä pidettäväksi.

  VastaaPoista
 6. Onko tuon lego-laatikon värin nimi Azur? Kiva huone!

  VastaaPoista
 7. Joo, azur taisi olla värin nimi :)

  VastaaPoista