torstai 4. helmikuuta 2016

The Roikkalamppu

Pitihän se saada!

Tästä olen tykännyt jo pikku tytöstä saakka. Isälläni oli autokorjaamo, jossa aina silloin tällöin olin "auttelemassa" .. Mun tehtävä oli aina tuoda roikka lähemmäs :). Vieläkin muistan kuinka likainen se lamppu oli, mutta siitä oli hyvä ottaa kiinni. Ja kirkas ja kuumakin, varovainen sai olla.. Silti olin niin innoissani omasta pienestä tehtävästäni :)

Tämä ei ikävä kyllä ole se sama lamppu, mihin lie ajan saatossa hukkunut tuo aarre. Tämän ostin kaupasta reilulla kympillä ja kyllä se mua nyt kovasti ilahduttaa! Paikka oli heti selvä että se sopii tuohon vanhan oven kylkeen, sekin sieltä saman pajan nurkalta mukaan otettu ;).

Ainoa miinus on tuo johto, jossa ei tietenkään ole välipistoketta, kun eihän se sisustuskäyttöön ole tarkoitettu.. Jokin katkaisin systeemi siihen täytyy kehittää, ettei tarvi aina seinästä irti nykiä,  muuten se on just ihana!

Mutta mites päin mä sitä pitäisin? No miten päin vaan! Mielialan ja valon tarpeen mukaan, johtoakin oli useampi metri, niin kyllä tällä nyt saadaan valoa kansalle!

Tykkäätkö sinä?
Mulle tuli tämän lampun myötä nyt fiilis muuttaa makkaria vähän lisää tehdasmaiseen ja krouvimpaan tyyliin, saa nähdä jääkö ajatuksen tasolle, vai teenkö asialle myös jotain..

Jes huomenna perjantai! Koko viikko mennyt kyllä niin "talteen" erilaisten tautien kans, et viikonlopulle on nyt kerääntynyt puuhaa jos toista. Ei onneks mitään suurempaa projektia et ehtii rentoilemaankin :)

Helmikuisia halauksia sinne! 
4 kommenttia:

  1. Mainio lamppu! Tuo myös muistoja mieleeni isästäni ja remonttihommista.
    Ja makuuhuonetta krouvimmaksi... suunnitteilla. Pienestä se monta kertaa lähtee tuo uuden suunnittelu.
    KIvaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Lamppu on kyllä ihana! Pitääköhän mun hankkia krouvimman makkarin muutkin sisustustuotteet sieltä rautakaupasta ;)

    VastaaPoista