lauantai 7. maaliskuuta 2015

Tytön huoneen muutos

Tyttöjen viikonlopun ensimmäinen juttu oli huoneen uudistus. Vähän uutta järjestystä, uudet verhot ja tavaroiden järjestämistä. Ja äkkiä kuva muistoksi siististä huoneesta! ;)


 Verhoiksi vaihtui valkoiset naruverhot


 P.s. bongaa äidin retroaarre omasta lapsuudesta..
Tätähän se lasten huone on; leikkiä, leikkiä ja leikkiä :) Turha sitä on liiaksi stailata oman mielen mukaiseksi.. Muistan itsekin kuinka tärkeitä joka ikinen pehmoeläin lapsena oli. Tuska oli vielä silloinkin suuri, kun muutama vuosi sitten tyhjennettiin kotitaloa ja sinne jääneet aarteet piti kiikuttaa pehmoeläinten taivaaseen..


Toivottavasti nämä muutokset helpottaa nukkumaan menoa.. Tyttö on alkanut pelkäämään aina sänkyyn mennessä.. Ei osaa sanoa mikä pelottaa vaikka kuinka ollaan yritetty asiasta keskustella. On aina ollut huono nukkumaan, mutta aina välillä tulee hyviä jaksoja että nukkuu omassa sängyssä koko yön ja nukkumaan menokin sujuu ongelmitta. Nyt taas on tämä "huono" jakso menossa.. ja vanhempia väsyttää! Jos jollain on jotain vinkkejä, niin niitä otetaan kiitollisena vastaan.. Tyttö siis 7v ja nukkumaan meno rituaali on aina sama. Ensin luetaan kirjaa ja sitten saattaa vielä "lukea" itse vähän aikaa. Sitten unimusiikki päälle, mikä pitää olla siihen asti et nukahtaa. Yövalo on myös koko yön päällä. Valitus alkaa siinä vaiheessa kun musiikki laitetaan ja pitäisi alkaa nukkumaan. Haluaisi meidän viereen kun pelottaa ja ei saa unta.. Kun on itse tarpeeksi väsynyt, antaa periksi ja nukkuu sitten itse huonosti.. Nukahtaa kyllä siihen meidän viereen sitten nopeasti, ettei ongelma ole se etteikö uni olisi tuloillaan..


Muutama uusi juttukin huoneessa on, nimittäin  nämä ihanat kortit  Hyvän tuulen puodista ! Nämä saavat hymyn huulille!
Ihana auringonpaiste yrittää tuolta taivaalta pilkahdella heti aamutuimaan :). Heti on parempi mieli! Mä lähden nyt tekemään pulla- ja sämpylätaikinaa ja virittelemään maalausvehkeitä valmiiksi! Kivaa päivää!

5 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen huone. Kiva nähdä huone, jossa on värejä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Kyllähän lasten huoneessa värejä pitää olla :), muualla sitten hillitympää..

  VastaaPoista
 3. Onpas kiva huone ja aivan ihania retro aarteita :) Mukavaa tulevaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, hyvää viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista