torstai 12. maaliskuuta 2015

Lautatyynyt

Mulla oli suuria suunnitelmia tämän Ikeasta hankitun kankaan suhteen. Mitä kaikkea siitä ompelisin. Niinkuin ykeensäkin, ompeluinnostus on antanut odotella itseään ja kangas on lojunut kaapissa kohta vuoden päivät..

Nyt sain aikaiseksi ommella ainakin ne tyynyt, mitä ajattelin. Tuli ihan kivat! Kangas on kyllä todella jämäkkää... nuppineulat ei meinannut läpi mennä!  Vielä jäi pitkä pätkä kangasta jäljelle ja ehkäpä teen vielä lelukasssin, kun  Nauravalla Napilla   oli niin hyvä ohje siihen.
Torstaissa jo mennään, nopeasti vaan hujahtaa nämä päivät! Aurinkoakin on näkynyt useaan otteeseen ja se jos mikä piristää mieltä! Keittiöpähkäilyt jatkuu.. suunnitelmat oli jo valmiina, kun yllätys yllätys teetin suunnittelijalla lisää hommia ja pyysin piirtämään vielä yhden vaihtoehdon.. Ja miten vaikeaa onkaan valita ovimateriaali, taso ja välitilalaminaatti... äääh!! Onhan se niin pitkäaikainen juttu, et ei se mitä tahansa voi olla!  Ehkä me viikonloppuna päädytään johonkin ratkaisuun .... tai sitten ei ....  katsotaan! :)

4 kommenttia:

 1. Todella ihanat! Tuota kangasta olen joka kerta Ikeassa käydessäni etsinyt, mutta ei ole ollut saatavilla :/ Kävis niin moneen paikkaan tuo kuosi.

  Kivaa keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Onpa upea kangas! Täytyypä yrittää bongailla jostain.:-) Keittiö kannattaa kyllä miettiä tarkkaan. Minä mietin laatikko laatikoita,sisällötkin. Tuli hyvä,enkä ole katunut.:-)

  VastaaPoista
 3. Tuo kangas on kyllä kivan näköitä ja siitä saikin hienot tyynyt.

  VastaaPoista
 4. Tätä kangasta hain itsekin ensin Haaparannan Ikeasta ja eihän sitä siellä ollut..Kuopion Iksusta sitten löytyi.

  Meillä on onneksi niin pieni keittiö, että perusjutut on helppo miettiä, mut se hienosäätö sitten ahdistaa.. Yritin antaa miehelle paljon päätösvaltaa tässä asiassa, mutta pitäähän se itseäkin miellyttää!

  VastaaPoista