torstai 5. maaliskuuta 2015

Pieniä asetelmia

Löysin kauppareissulta tekohortensian oksia ja hyvän mahdollisuuden pitää kukkivia kukkia meidän kodissa :). Niitä piti sitten ripotella ympäriinsä kun olivat niin mahdottoman ihania. Jopa aika aidon näköisiä, kun osa kukinnoista on ikäänkuin kuivahtaneita ;). Piti käydä hamstraamassa näitä vielä toinen nippu, kun olivat 5kpl/5€. Ihan pokkana ajattelin näitä ulos kesällä laittaa ;). Viime kesän hortensia oli mulle niin ilkeä, etten enää eläviä hortensioita taida haluta..

Tv-tasolle virittelin kukka-poronsarvi-kynttilä-kollaasin


  Keittiöön laitoin kolme oksaa kannuun


Käpyoksat siirtyivät hyllyn päälle


Nythän mulla on pari päivää lomaa ja kummasti se to do-lista kasvaa, vaikka mitään suunnitelmia ei pitänyt olla.. no, otan kuitenkin rennosti, teen mitä jaksan.

Keittiötarjous on nyt saatu ja tänään saadaan toinen. Ja sitten kuumeisesti pähkäillään! Ensi viikolla pitäisi olla vastaus valmiina.. Kovastihan tuo houkuttaisi, mutta on se niin iso investointi, että pitää tarkasti puntaroida. 


3 kommenttia:

  1. Onpa muuten aidon näköisiä kukkia ja kauniin värisiä myös.

    VastaaPoista
  2. Ihania kukkia! Olisin kiinnostunut missä kaupassa on noin hyvässä tarjouksessa nämä kukkaset olivat? :) sekä myös edellisessä tekokukkapostauksessa esiintyneet paperipussit kiinnostavat! Mistähän ne olivat hankittu? :)

    VastaaPoista
  3. Ovat kyllä aidon näköisiä, nämä on ostettu Ylivieskan Kärkkäiseltä. Siellä oli paljon ruusuja ja auringonkukkia yms myös tarjouksessa. Löytyvät sieltä puutarhaosastolta. Paperipussit ovat vanhoja kaapissa lojuneita, en valitettavasti muista mistä olen ne hankkinut. Ehkä saattaisi löytyä jostain jossa myydään irtoleivoksia tai sitten vaikka Tarsuksesta (ent. Tiimari)

    VastaaPoista