tiistai 17. maaliskuuta 2015

Expedit kehiin

No niin, pojan huoneesta siis siirtyi expedit-lokerikko tänne tytön kamariin ja on tosi paljon käytännöllisempi ratkaisu! Toin lisäksi vielä pienen lokerikon niin ei ainakaan tila lopu kesken. Meillä muutama näitä expedit-lokerikkoja löytyy! Ne on niin käteviä, että olen niitä hamstrannut.. Mustat laatikot rauhottaa kokonaisuutta hieman. Olisi muuten ollut ehkä liian sekavaa.
Kirjoja löytyy kans kiitettävästi! Tykkään lukea paljon lapsille ja kirpparilla aina silmät osuu kirjoihin.. Uutena en montaakaan kirjaa ole ostanut, muutamaa klassikkoa lukuunottamatta. Tuostakin voisi karsia melkein puolet pois, mutta kun ei raaski!

Kirjoituspöytä pääsee kesällä käsittelyyn. Tein nyt päätöksen sen freesaamisesta. Valkoinen siitä tulee!


Kirjoituspöydälle vaihdoin tekstiilivahakankaan ja taulujen paikkoja hieman muuttelin. Tykkään kovasti tästä kokonaisuudesta! Vielä kun saisi seinäpinnat hieman rauhallisemmaksi niin olisi oikein hyvä!

Tänne huoneeseen me nyt seuraavaksi sitä remppaa tehdään. Päätettiin sitten kuitenkin luopua keittiö - haaveista ja toteuttaa ne projektit, mitä oli alunperin suunnitelmissa. Keittiö tulee sitten hieman myöhemmin. Aikaisintaan syksyllä, tai sitten vuoden päästä. Aika näyttää.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti