sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Nostalgiaa ja Amerikan meininkiä

Pojan huoneessa rymyttiin vaihteeksi.. tästä on tullut joka viikkoinen ohjelmanumero! Tällä kertaa syy muutokseen oli neidin huoneen käytännöllistäminen. Siellä ollut kaappi osoittautui käytössä huonoksi, koska kaapissa olivat kirjat ja pelit ja aina jotain tavaraa ovien edessä! Siispä tympäännyin siihen et aina piti siirrellä kamoja ennen kuin pääsi kaapin sisältöön käsiksi.




Siitä se ajatus sitten lähti...pojan huoneessa kaappi toimii, koska hän ei enää kauheasti leiki ja muutenkin tavaraa on hänellä vähemmän. Siispä yksi ilta tempastiin taas ja vaihdettiin paikkaa!




Samalla vaivalla kääntyi sänky toisin päin. Ja kirjoituspöytä tapettiseinälle. Kaapin päälle sommittelin Amerikkalaistyylisen kollaasin. Jossa ripaus kotimaisuutta poron sarvien muodossa! Vanha radiokin löysi täältä arvoisensa paikan. Kiinakaupasta kotiutui tuo värikäs peltitaulu ja vielä odottelen yhtä rekkaritaulua niin sitten jotain päätyy seinällekin peittämään noita kauheita reikiä.. tuossa kohtaa on joskus ollut kaksi tauluhyllyä ja jälki niistä tosi rumaa. Korkea hyllykkö peitti ne aika hyvin, mutta nythän ne paistaa tuolta kuin naantalin aurinko!

Ihana aurinko on kyllä paistanutkin viikonloppuna! Poika valitti että huone on jopa liian kuuma! Sinne paistaa koko iltapäivän aurinko niin siellä  sitten tarkenee.. jos meillä olisi kissa, se varmaan lojuisi tässä huoneessa päivät pitkät..


2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää pojan huone. Tuo tapetti on kyllä tosi kiva!

    VastaaPoista
  2. Kivan näköinen huone ja ihania yksityiskohtia <3

    VastaaPoista