lauantai 21. maaliskuuta 2015

Kevennetty keittiöremppa

Keittiöremppaa suunnitellessa olin ajatuksissa jo niin pitkällä, että uusi matto ja pöytäkin oli mielessä..  pöytää en onneksi ostanut, mutta matto sujahti ostoskoriin kun oli Elloksella 40% alennus menemässä umpeen.

Matto saapui toissapäivänä ja freesasi kyllä vanhankin keittiön kertaheitolla! :). Hinta ihan ok alennuksessa, vähän liian tyyris matto muuten. Kyseessä siis Elloksen kaksipuoleinen muovimatto. Toinen puoli musta ja toinen valkoinen. Nyt jään odottelemaan toista alekuponkia jotta saan myös sen olkkarin maton mistä haaveilin..  Sotkassa kävin katsomassa sitä yhtä vaihtoehtoa ja se oli luonnossa ihan hirveä!

Tästä raitamatosta olen kyllä haaveillut jo pidemmän aikaa, mutta en ole raaskinut ostaa ja normaalia kapeampi leveys (70cm) on vähän mietityttänyt. Matto on kuitenkin ihan täydellinen tuohon! On myös tarpeeksi painava että ei tarvi liukuestemattoa alleen.

Ai että tykkään!!
3 kommenttia:

  1. Minäkin olen miettinyt, että tilaisinko Ellokselta maton olkkariin, kun saisi alennusta.
    Kivannäköinen matto ja se on plussaa kun voi käyttää molemmin puolin :)

    VastaaPoista
  2. Elloksella on kyllä kivoja mattoja! Ja kohtuuhintaisia jos saa alennusta :). Mulle tuli viikonloppuna taas uusi tarjous ja sain tilattua myös sen olkkarin maton :)Toivottavasti se on yhtä kiva kuin tuo keittiön matto.

    VastaaPoista