lauantai 14. maaliskuuta 2015

Onnellinen prinsessa ja viikon kukkakuva

Täällä ollaan!
On pitänyt vähän kiirettä
ja ei mulla nyt kauheesti ole ollut asiaakaan ettei sen puoleen..

Pieniä sisustusjuttuja olen tehnyt, enemmänkin asiat on ajatuspuolella, kuten se keittiö.. siitä pitäisi nyt tehdä päätös viikonloppuna. Jos se toteutetaan nyt, pyyhkii se pois listalta kyllä monta muuta juttua mitä pitikään tehdä.. Mutta olisihan se uusi keittiö kiva...

Olisipa olo yhtä kepeä kuin meidän prinsessalla! Prinsessa meillä on asunut nyt kaksi päivää kun posti toi Kiinasta (sieltä Aliexpressiltä, josta kerroin aiemmin) kuukauden matkalla olleen Frozen-mekon :). Koko oli onneksi just sopiva ja äidin kätköistä löytyi vielä täydellisen tyylin viimeistelevä hiuskukkanen. Tytön omin sanoin kuvailemana mekko on TÄYDELLINEN! Ja prinsessamekon siitä tekee kuulemma se, että se ulottuu maahan asti.


Seuraava kuva ei mitenkään liity aiheeseen, mutta tuoreet kukat mun huushollissa on niin harvinainen näky, että piti se ikuistaa. Ja onhan niissä samaa sineä kuin mekossa :).  Äitini toi mulle viime viikonloppuna naistenpäiväkukkia! Miehen kukkia ei ole näkynyt eikä kuulunut..


Ihanasti aurinko taas paistelee.. kävin äsken kevään ensimmäisellä pyörälenkillä, ja voinpa todeta että tästä on suunta ainoastaan ylöspäin! Joka keväinen shokki.. Tai ehkä ens viikolla pääsee taas hiihtämään kun sääennuste pelottelee jollain takatalvella.. Mie romahan kyllä sitte!

4 kommenttia: