sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Iso matto olohuoneeseen

Matto-ostokset jatkuu.. olohuoneeseen tilasin kokeiluun sen Elloksen maton mitä mietin jo aiemmin. Koko on ihanan iso! Entinen matto näytti sen rinnalla ihan tiskirätiltä..

Ensin avattuani paketin olin aika järkyttynyt. Kuvio oli suurempi mitä odotin ja sävy just sama kuin sohvassa! Mietin onko yleisvaikutelma silloin liian pliisu.. Kun sitten avasin maton kunnolla ja laitoin paikoilleen, näytti se paljon paremmalta! Muutaman kannustavan kommmentin jälkeen olin itsekin sitä mieltä, että kyllä se sopii ja hyvin sopiikin!

Matto on siis iso, 200 x 260 ja pysyy ihan hyvin paikoillaan ilman kumimattoa alla. Pinta on sileä ja tuntuu sellaiselta että pienet tahrat on helppo siitä puhdistaa.

Nyt siis olkkarissa uusi matto ja uusi järjestys, mikä ei mua nyt oikein tyydyttänyt.. täytyy vielä pyöritellä.. Sitten parempia kuvia matostakin.

Ja ehkä me keretään "näpätä" ne uudet tapetitkin seinälle tässä lähiaikoina..   Katellaan!

Mä olen vieläkin aivan fiiliksissä, kun eilen oli niin kiva päivä! Meillä oli blogitapaaminen Valkoista Harmoniaa - bloggaajan kotona ja päivä oli todella onnistunut. Koti oli niin kaunis! Siitä lisää myöhemmin kun saan 120 kuvaa selattua läpi... ;)

Nyt mulla on pari tuntia ihan omaa aikaa kun muu perhe lähti treeneihin vähän kauemmas. Niin ihanaa! Ehkä vähän sisustan... tai ainakin käyn vierailulla blogeissa!

10 kommenttia:

 1. Minäkin katsoin tuota mattoa, mutta kuvista ei aina saa oikeaa käsitystä. Hieno se on! :)

  Haluan nämä nukkamatot lähölle ja jotain sileämpää lattialle.

  VastaaPoista
 2. Hieno matto, joka sopii hyvin sohvaan :)

  VastaaPoista
 3. Ooh, tuo matto on niin kaunis!! <3 Samaa olen ihastellut monessa muussakin blogissa ja olisin varmasti laittanut tilaukseen, jos en olisi ehtinyt tilata valko-harmaa raidallista mattoa..

  Sävy on mun mielestä just hyvä, ei ole ollenkaan liian pliisu vaikutelma. En malta odottaa että näen tämän ja muutakin livenä ;)

  VastaaPoista
 4. Mäkin alan tykkäämään tästä aina vaan enemmän! Kuitenkin tuo kuvio tuo sitä mielenkiintoa tilaan. Ja todellakin ensimmäinen kokonsa puolesta sopiva matto olkkariin.

  Heli: mua alko jo jännittää! Mietin eilen et mitä jos kukaan ei halua tulla?? onneks sinä ainakin :)

  VastaaPoista
 5. Tottakai haluaa tulla! :) Sopiva jännitys on hyvästä, mutta älä stressaa turhia!

  VastaaPoista
 6. Onpas kaunis matto! Sopii teille hienosti!

  VastaaPoista
 7. Hei, onko tuo matto beige vai harmaa? Onko se sellaista jäykähköä materiaalia?

  VastaaPoista
 8. Hei Siiri! Matto on beige ja on aika jäykkää matskua. Iso kokokin vaikuttaa siihen että tuntuu jämäkältä.

  VastaaPoista