keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Sammutuspeiton suoja

Meidän keittiön seinällä on jo pitkään roikkunut kirkkaanpunainen sammutuspeitto. Onneksi sitä ei ole tarvittu, vaan on saanut pölyttyä rauhassa. Siinäkin määrin, että ei siihen juurikaan enää silmä reagoi, vaikka onkin aika epäsisustuksellinen kapistus. Eilen kauppareissulla törmäsin kivoihin "sisustus"- sammutuspeittoihin, mutta en löytänyt mieleistä kuosia vaikka vaihtoehtoja oli aika monta. Niimpä päätin tehdä itse siihen vähän huomaamattomamman päällisen. Mulla kuitenkin aina kestää odotella sitä ompeluinspistä, joten nyt tähän väliin tällainen pikatuunaus sitä lopullista versiota odotellessa. 

Ajatus lähti nyt tuosta Citymarketista napatusta ilmaislehdestä. Siinä oli takakannessa hieno ohje, jonka ajattelin laittaa keittössä seinälle. Sille ei vaan tuntunut olevan tilaa missään, niin änkesin sen sitten tähän!


Tarvikkeet: sakset, 2 x A4-paperiarkki, kontaktimuovia, muovitasku, ilmaislehti ja sammutuspeitto


 Tämä ohje löytyy sieltä cittarin lehden takakannesta


Koska muovitasku on hieman liian lyhyt, jatkoin sitä hieman valkoisella paperilla, jonka kontaktimuovilla liimasin kiinni, samoin tuon "reikäkaistaleen" liimasin takapuolelle. Sen olisi varmaan voinut leikatakin vaan pois. 


Sitten vaan ohje taskuun ja peitto seinälle! Tähän voi vaihtaakin kuvaa, koska alaosa on auki. Vähän nuo punaiset nauhat häiritsee, mut sillepä ei mahda mitään..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti