perjantai 4. marraskuuta 2016

Nyt hävettää..

Jos voisi pään laittaa pensaaseen, niin nyt laittaisin.
(Häpeän maksimoimiseksi kerron tässä vielä teille oman tyhmyyteni..)

En ole tekniikan ihmelapsi.. en todellakaan! En lue ohjekirjoja vaan opin tekemällä. Niin on vähän tämän bloggaamisenkin kanssa käynyt. Aika lailla nollasta aloitin, kun bloggaamaan aloin, mutta matkan varrella on tullut tutuksi monenlaiset asiat niin tietotekniikan osalta kuin valokuvaamisessakin. Vielä en ole valmis enkä sellaiseksi varmaan koskaan tule, mutta niin onnellinen olen niistä pienistä oivalluksen hetkistä, mitä eteen tulee tässä koko ajan.

Viime päivinä olen tuskaillut blogin ulkoasun kanssa. Siellä oli monta kohtaa jota halusin parantaa, mutta en tiennyt miten. Tunsin itseni tyhmäksi kun katselin muiden hienoja sivuja.. Viimein rohkenin kysyä apua ihanalta blogiystävältä ja sain vinkkejä miten ja mistä saan tarvittavat tiedot muutoksiin. Kiitos hänen ja internetin loputtoman tietopankin, sain tehtyä ne muutokset mitä halusinkin! Eikä ne edes olleet niin vaikeita tehdä mitä luulin!

Erityisesti yksi juttu on vaivannut mua ylitse muiden ja varmaan se on teitä lukijoitakin häirinnyt. Nimittäin kommentteihin vastaaminen.. Se ei ole onnistunut jokaiseen kommenttiin erikseen, koska asetuksissa oleva ruksi oli sen estänyt..  Niin pieni asia, mutta suuri vaikutus. Tuntui tyhmältä vastata kaikille yhtäaikaa, koska en yrityksistä huolimatta ollut aiemmin löytänyt kohtaa, jossa asian sai korjattua.

Pahoittelut siis tästä ja kiitos ihanista kommenteista, nyt pitäisi asian olla kunnossa ja pääsen kunnolla teidän kanssa jutustelemaan! (Kunhan ensin saan riisuttua tämän häpeänviitan pois..)

Mutta oppia ikä kaikki! Eikös se niin mene? 
Oletko sinä oppinut viime aikoina jotain pientä tai suurta? 


Ihanaa viikonloppua!

12 kommenttia:

 1. Upea muutos, tykkään!
  Olen oppinut tekemään asioita myös vasemmalla kädellä. Olen oppinut, että minulla on todella korkea kipukynnys ja olen olen myös oppinut, että pyytämällä saa apua :) Pieniä juttuja, mutta toisaalta tosi suuria.
  Ihanaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla tämä suomalaisuus sellainen juttu, että kysymistä arkaillaan. Yritetään vaan pärjätä yksin..
   Aina oppii jotain uutta, koko elämän ajan :)

   Poista
 2. Heheh kuulostaa kovin tutulta;).Pitäisi kyllä itsekin vaihtaa blogin ulkoasua talvisempaan muotoon,mutta joka kerta se on yhtä iso ponnistus.Toisaalta jos sen tekisi useammin niin muistaisi varmaan paremmin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kans tuo banneri aiheuttaa aina päänvaivaa,kokoa en saa millään sopivaksi, ei se nytkään ole niin kuin pitäisi, mutta antaa olla :). täytyy kohta tehdä kirjalliset ohjeet itselle kun ei tunnu muuten muistavan..

   Poista
 3. Voi älä häpiä, kyllä tässä on meikäläisellä kans opettelua. Just jotakin pikku juttuja joita ei edes tajua ruksata. Nyt ainakin hyvin onnistuu tää kommenttiin kirjoittelu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietotekniikka ei ole kyllä yhtään mun juttu. Onneksi olen kuitenkin jotain pakosta oppinut..

   Poista
 4. :D Täällä myös vieheistään oppiva! Tekevälle sattuu ja tekemällä oppii. Sinulla on kiva blogi, täällä on mukava vierailla. Mukavaa pyhää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on totta että tekemällä oppii. Mä en oikein muuten opikkaan, kaikki ohjekirjat on hepreaa mulle..

   Poista
 5. Kyllä täällä ollaan joskus niin eksyksissä näiden tietokonehommeleiden kanssa, että...mutta kokeilemalla ja tekemällä...niinhän se menee =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Vaikkakin aikaa menee joskus jonkun pikkujutun kansssa äheltämiseen aivan liikaa..

   Poista