maanantai 8. joulukuuta 2014

Pojan huoneen tyynyt

Pojan huoneeseen olen kaivannut lisää tyynyjä. H&M:llä oli monia vaihtoehtoja, joista nämä tummat tekstityynynpäälliset pääsivät meille. Tosi kivat. Laadukkaan oloiset ja tyyliltään sopivat tuonne pojan kamariin. 
Pahoittelut kuvien laadusta! Joulupukilta toivon jalustaa ja opettelussa on uusi kuvankäsittelyohjelma. Tarvisin vielä muutaman tunnin lisää vuorokauteen että olisi aikaa opetella valokuvaamista ja kuvankäsittelyä kunnolla..


Ihastuin näihin niin, että tilaukseen lähti myös valkoinen itselle! Siinä on ripaus keltaista, joten sopii sitten kevääseen :)

Lauantaina käytiin pikareissu Haaparannassa. Siellä oli yleisurheilukisat, johon  meidän poika muutaman muun urheilijan kanssa osallistui. Mies näitä junioreita valmentaa ja mä olin heti "huoltojoukoissa" kun kuulin että kisamatka suuntautuu lähelle erästä I:llä alkavaa kauppaa.. Aamulla lähdettiin kuuden jälkeen ja illalla oltiin kotona puoli yhdeltätoista. Ottihan tuo voimille! Kerkesin mä siellä kisoissakin onneks vähän olla ja mukavastihan ne meni :). Porukkaa oli itsenäisyyspäivän kunniaksi siellä "Ruottin" puolella ihan kiitettävästi.. Kivoja juttuja löytyi kotiin tuotavaksi vaikka meinasi alkaa jo hermostuttaan se väkimäärä. Mutta niistä ostoksista sitten myöhemmin lisää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti