perjantai 12. joulukuuta 2014

Vanha kaappi

Pitkään olen jo etsiskellyt olohuoneeseen lisää säilytystilaa kaapin muodossa. Hakusesssa on ollut ensisijaisesti sellainen ihana entisajan vanha täyspuinen kaappi, mutta niiden hinnat ovat olleet mun budjettiin liian korkealla.. Laskin vaatimustasoa ja otin haasteeksi löytää joku edullinen, ehkä tuunaustakin vaativa kaappi. Kriteereinä oli tarpeeksi matala korkeus, jotta saan sen päällekin tavaraa ja hyllyjä täytyy olla kaikille sinne tuleville tavaroille. Ja värinä tummanruskea tai musta. Ja umpiovet, jotta tavarat ei näy.. 
Aika lähelle pääsin tämän fb-kirpulta bongatun aarteen kanssa. Vaatii tuunausta, mutta suosiolla jätän homman kesälle. Pitää hioa päältä ja sisältä sekä maalata kauttaaltaan. Nuo ovet taidan vaan käsitellä kevyesti, koska ihastuin nimenomaan tuohon tummaan ruskeaan sävyyn. Sivut on harmaat. Ne maalaan valkoisella. Tuo jalkaosa on musta. Mietin olisiko sen väri jatkossakin musta vai maalaanko senkin valkoisella. Mitäs mieltä olette? 

Toinen ongelma kaapin kanssa on se järkky "vintin" haju! Tämä on ollut ulkovarastossa tietämättömän pitkän ajan ja kun ovet ovat jonkun aikaa kiinni, levahtaa sieltä aika tymäkkä tuoksu kun ovet avaa.. Milläkähän saan sen hajun pois? Mulla on ollut siellä nyt soodavesikupit viikon verran, ja toisella viikolla ripottelin hyllyille  kahvinpuruja,  mut haju ei tunnu lähtevän.. Marttavinkkejä otan siis myös vastaan!

Piti sitten vaihtaa olkkarissa järjestyskin, jotta sain  kaapille hyvän paikan.  H&M:ltä on tulossa vielä pari uutta tyynypäällistä, mutta muuten meidän joulusisustus on nyt tänä vuonna tämä.


Itsellekin piti tilata tämä ihana tähtipeitto..

2 kommenttia:

  1. Ihana kaappi! Juuri tuommoisen voisin meillekin kotiuttaa. Ja tosi kivat asetelmat tauluhyllyillä sohvan yläpuolella, Tykkään!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tykkään kyllä kaapista kovasti, mutta tuoksu on vieläkin huono :/. jospa se ajan kanssa korjaantuisi..

    VastaaPoista