perjantai 26. joulukuuta 2014

Lahja itselle

Kirpparilla pyörähdin ennen joulua pitkästä aikaa. Löytyi pukinkonttiinkin juttuja lapsille ja omalle äidille. Molemmat sellaisia kohteita, joille voi kirppistavaraa antaa lahjaksi. Itse ilahtuisin kyllä kierrätetystä lahjasta, mutta eipä sitä itse oikein uskalla antaa muille kuin tosi tutuille..
harmillista kyllä..

Itselle löytyi kiva koru, jossa on ihana teksti.. tämä pitää muistaa!


Joulu on nyt kohta takanapäin. Kivasti on pyhät kuluneet ihan kotosalla oman perheen parissa. Pukki oli jättänyt lahjat terassille sillä aikaa kun oltiin haudalle viemässä kynttilöitä.. Mieluisia lahjoja lapset saivat, hyvin oli pukki toivelistan lukenut :). Ruokaakin on ollut riittävästi ja myös rentoilun jalo taito alkaa olla hallussa..

Huomenna alkaisi aletkin monessa paikassa.. vähän tuli ennen joulua sellainen fiilis, että voisi olla vähän aikaa ostelematta mitään.. toki nyt kannattaisi hankkia uudet talvivaatteet lapsille, kun kuitenkin se on sitten edessä syksyllä.. mutta ahdistaa lähteä minnekään ryysikseen taas.. jospa shoppailen ale-ostokset mukavasti verkkokaupasta sohvan nurkassa :).

2 kommenttia:

  1. Voi kuule,olen usein miettinyt tuota samaa...lahjojen suhteen. Itse olen saanut osana häälahjaa sekä polttareissa vanhoja esineitä ja ne ovat todella mieluisia vieläkin! Minä nuukastelin tänä vuonna paljon lahjoissa ja annoin lahjan koko perheelle,yhden lapsen sijasta. Lähes kaikilta tuli kiitokset. Olen muutenkin miettinyt tätä velvollisuudentuntoa lahjojen suhteen... Toiset on vähästä kiitollisia,toisilta tulee vaatimuksia. Toiset kiittää,toiset on niinkuin ei ois mitään saaneetkaan. Ja etenkin joidenkin vanhemmat osaa tämän jalon kiittämättömyyden taidon...

    Joulusta on tehty hirmu kaupallinen ja minä yritän lyödä kapuloita rattaisiin,osin siinä onnistuen ja silti huonoa omaatuntoa tuntien,kun en tehnytkään nyt kaikkea niinkuin ennen... Argh! Ärsyttää kaikki tällainen velvollisuudentuntoisuus...

    VastaaPoista
  2. Näinhän se on.. mutta pienin askelin ja hyvällä omalla tunnolla sen suhteen miten itse toimii pääsee jo pitkälle :)

    VastaaPoista