maanantai 29. joulukuuta 2014

Pienen pienet pallovalot

Ennen joulua maanantaina alkoi jo Prismassa jouluale ja mähän ryntäsin sinne oitis. Jouluvalot ja koristeet oli puoleen hintaan ja sehän mulle sopi oikein hyvin!

Muutama muukin oli lähtenyt samoille ostoksille ja sopivasti oli ruuhkaa ennen joulua myös ruokapuolella.. Kypsyin totaalisesti kassajonossa, jossa yllättäen (kun oli vähän kiire aikataulu) meni reipas puoli tuntia! Mut se nyt ei varsinaisesti liity tähän..

Saaliina valo-osastolta oli korissa kivat metalliset pallovalot, joita olin aiemmin jo jonkun kotona ihastellut. En sitten sen tarkemmin niitä tutkinut, vaan lähdin tyytyväisenä kotiin (tai niin tyytyväisenä kun sen jonottamisen jälkeen voi olla..).

Kotona sitten avasin paketin ja pettymys oli kyllä melkoinen kun kahdeksan lamppua sieltä sitten esille tuli! Lukihan se tietysti siinä paketissa, kun tarkasti tihrusti, mutta ajattelin kaupassa et se 10 lamppua on minimi, mitä valosarjoissa on. Ei tämä sitten oikein mihinkään järkevään paikkaan passaa, kun on noin lyhyt.. pitempänä olisi ollut oikein kiva. Onneks en maksanut täyttä hintaa!
2 kommenttia:

  1. Onko nuo ne Airamin valot, joissa on patterit. Mielestäni Airamin laatu on mennyt melko huonoksi Kiinaan siirtymisen myötä. Patterit ei omissa valoissa kestänyt nimeksikään. En osta enää pattereilla toimivia valoja.

    VastaaPoista
  2. Airam on merkki ja ihan muuntajalla olvat.. hassun näköinen kun johtoa on 4m ja itse valo-osuutta metri.. patterivaloissa ihan ymmärrän muutaman lampun valot, mutta tämä on aika outo.. Täytyy kyllä olla ens kerralla tarkempi!

    VastaaPoista