sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Ostoksia

Siellä Ikeassahan mulla meni hermot siihen väen paljouteen! En ikinä muista, että lauantaina sinne ei kannata mennä.. Ei ainakaan sellaisena lauantaina, kun Suomessa on kaupat kiinni. Huh huh, parkkipaikalla jo tuskan hiki helmeili otsalla, kun tuntui ettei ainoatakaan paikkaa ole vapaana. 

Sisällä sitten alkupätkän ihan jaksoin kiertää ajatuksella ja sitten siellä astiaosastolla alkoi ahdistaa.. puikkelehdin väkijoukossa juurikaan mitään ostoaikeita enää päässä liikkuen ja oikaisin jopa muutaman osaston ohi! Nyt sitten kotona harmittelen kun näin tein. Jäi ostoslistalta puolet saamatta. Sinne kun pääsis joskus arkena, heti aamusta ja yksin..

Jotain kuitenkin sieltä sain kärryyni lastattua.


Tämä reikäinen kynttiläkuppi oli positiivinen yllätys, kivan näköinen kun tuli palaa sisällä. Mitoitettu just niille ikean kuppikynttilöille, mitä multa löytyikin kotoa jo valmiiksi.


Valkoiset tähtikynttilät ja metallialustat lähtivät myös matkaan.


Astiaosastolta ennen hermoromahdusta  löytyi tarjoilulautasiksi tällaisia kulmikkaita lautasia. Piparipullat tein ihan itte! :)
Tarkoitus oli myös etsiä sitä ruoka-astiastoa useammalle hengelle, mutta se jäi nyt toiseen kertaan ja ehkä myös toiseen kauppaan..

Vakiotuliaisina "ulkomailta" myös pari sisustuslehteä ja karkkikaupassa pyörähdys, unohtamatta "ristus mikä reissu/soijaa pukkaa" yhdistelmällä höystetty käynti vielä systembolagetissa.. siellä olikin varsin kotoisa tunnelma, kun paikka kuhisi suomalaisia..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti