keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Makasiinilla

Viikonloppuna pyörähdin ihastelemassa taas vanhoja tavaroita Antiikki Makasiinissa Kalajoen Tyngällä. Ihana paikka! Kyseessä siis kirppis, jossa myynnissä vanhoja huonekaluja, tekstiilejä, astioita jne. Auki kesällä ja satunnaisesti muulloinkin. Nyt joulukuussa on ollut viikonloppuja auki ja tunnelmahan siellä oli vertaansa vailla! Tarjolla oli myös lämmintä glögiä ja vastaanotto muutenkin mukava. Suosittelen kyllä käymään jos vain suinkin mahdollista. Paikka on auki vielä la 20.12 ja su 21.12 klo 12-16

Muutamia kuvia sain luvan ottaa ja tässäpä niitä:
Varsinaisten sisätilojen lisäksi tavaroita oli kahdessa varastossa. Varsinaisia aarreaittoja!
6 kommenttia:

 1. Taianomainen paikka, minäkin kävin viikonloppuna tekemässä muutaman löydön :)

  VastaaPoista
 2. Hei, osaatko varmaksi sanoa, että tämä on auki vielä tulevana vkl? Ajattelin vain ku tuossa kuvassa jossa näkyy aukioloajat ei oo merkitty tulevaa vkl :) mua on harmittanut ku en oo saanu aikaseksi käydä tuolla mutta nyt voisi lähteä jos todella auki :)

  VastaaPoista
 3. Onpa kivan näköinen paikka! Oi että olisi hienoa joskus kierrellä pari päivää lähipaikkakunnilla ja tutustua tällaisiin paikkoihin..!

  VastaaPoista
 4. Hei! Kyllä pitäisi olla auki :) facebook-sivuille päivittyy aina sen hetkinen tieto: https://www.facebook.com/AntiikkiMakasiinikirppis?fref=ts
  On ihana paikka, tällä kertaa en löytänyt mitään, vaikkakin tuo arkku joka kuvissakin on, huuteli mulle jälleen..kun ois paikka, niin sen ottaisin:)

  VastaaPoista
 5. Paikka on kyllä ihana! Säännöllisesti pitää poiketa jo ihan tunnelman vuoksi vaikkei mitään tarvi ostaakaan ;)

  VastaaPoista