tiistai 16. joulukuuta 2014

Kirja-askartelu

Pitkästä aikaa jaksoin alkaa askarteluhommiin. Tämä on tällainen klassikko jouluaskare, joka on ollut toteutuslistalla jo tovin (tämäkin..). Aika haastava tämä minusta oli ja aikaa meni useampi päivä, kun ei vaan sinni riittänyt yhteen menoon taitella noita sivuja.. pienempikin opus olisi kyllä riittänyt!


 Ja näin se tehdään:
Alkuun ihan helppoa, mutta kun sivuja on enemmän taiteltu, ei yläosaa saakaan enää niin helposti tiukasti tuonne ylös. Viivotin on hyvä apuväline tässä.


Ja tällaisia taitoksia sitten kirja loppuun.. varaa aikaa, kärsivällisyyttä ja käsirasvaa.. (kädet kuivuu..)

5 kommenttia:

 1. Onpa hieno askartelu! Minulla ei inspiraatio riittäisi moiseen! :-D Kesken taittelun keksisin varmaan jotain muuta taiteltavaa sivuista! :-D Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 2. Melkoinen homma on tuon tekemisessä! Pisteet sulle kun olet jaksanut sellaisen väkertää :)

  VastaaPoista
 3. No olihan siinä hommaa.. en ois alkanu jos oisin tienny miten vaikea se lopen oli tehdä.. Sisu ei antanut periksi jättää kesken ;)Ja ärsyttää suunnattomasti kun en saanut tuota huippua nätisti :/. Seuraavassa sitten paremmin :)

  VastaaPoista
 4. Miten iso kirja sulla oikein oli, kun kuulostaa noin vaikealle? :D Minä kun tein kaks noita, niin meni varmaan puolituntia yhteensä, jos sitäkään :D Ja tykkäsin niin paljon että oisin voinu tehä vielä lisääkin, niin mukavaa näpertelyä! Mutta sulla tais olla sitten paljon isompi kirja, mullahan nuo on aika pieniä..

  VastaaPoista
 5. Olihan tuossa yli 400 sivua taiteltavaa.. pienempää kirjaa ei ollut..;P

  VastaaPoista