torstai 18. tammikuuta 2018

Korituoli

Hankintalistalla on ollut olohuoneeseen joku kevyt tuoli, jota on helppo siirrellä tarpeen mukaan eri paikkoihin. Olen miettinyt säkkituolia tai ihan jotain kevyttä metallista istuinta vaikka ulkokalustepuolelta. Kirpparikierroksella tämä odotti mua yhden kirpun ovella. Ulkona. Hintaa 5 euroa. Hetken mietin että voiko olla edes totta, miten hyvä tuuri mulla oli. Vein äkkiä myyjälle lapun ja maksoin tuolin. Sanoin että vien heti autoon, ennen kuin kukaan muu ehtii.. Myyjä sanoi että tuoli oli ollut siinä kaksi kuukautta!! No oho.. Kyllähän tuo kieltämättä oli vähän kärsinyt ja pehmustekin siitä puuttui, mutta silti ihmettelen suuresti miten kukaan ei sitä ollut ottanut ennen mua. Onko kaikki nyt niin konmarinoissaan etteivät käy edes kirppareilla vai mikä on. No, mun onni tällä kertaa!

Kotona tuoli pääsi suihkuun, mikä vähän jännitti kun en tiennyt kestääkö vesipesua.. Inhotti kuitenkin ajatus siinä muhineista mahdollisista salamatkustajista kun ulkona kuitenkin ollut.. Eipä tuo siitä ollut moksiskaan. Kesällä vielä uusi maali pintaan ja paremmat pehmusteet, niin tämä on kuin uusi. Niin tykkään!!


Kesää täällä jo vähän odotellaan. Mulla alkaa heti tammikuussa auringon ja lämpimien päivien odottelu vaikka ollaan keskitalvessa!.. Muutamana päivänä on jo aurinko niin ihanasti pilkahdellut että kevätfiilistä pukkaa päälle. Viikonlopuksi pitää saada tulppaaneja ja muutenkin voisi vähän kohentaa kotia . Luvassa siis kaappien järjestämistä (taas...).

Mikä on sinun fiilis?


7 kommenttia:

 1. Hieno löytö :) On niin ihana ajatella kevään ja kesän lähestymistä <3 Mukavaa loppuviikkoa Sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Fiilis on kyllä korkealla tänään, olen saanut hyviä uutisia. Huomenna lähdetään vielä ystäväperheen luokse viikonlopuksi, sitä ollaankin tässä jo odoteltu.
  Aivan mahtava löytö ja ihan pilkkahintaan. Tuo oli tarkoitettu sinulle, siksi kukaan muu ei sitä ollut ostanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla hyvistä uutisista! Mukavaa kyläilyviikonloppua!

   Poista
  2. Ihana kuulla hyvistä uutisista! Mukavaa kyläilyviikonloppua!

   Poista
 3. Meillä oli aikoinaan pojilla omat säkkituolit, ne oli silloin muotia.
  Nyt niitä en ostais millään. Mutta mitä vielä yläkerrassamme on kaksi uutta.....pojat/miniät tykkäävät löhöillä niissä.Ja pikku tenavat hyppiä niissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, säkkituolit innostaa kyllä lapsia. Meilläkin oli aikoinaan, mutta meni äkkiä huonoksi, niin että ei mielellään enää sellaista tee mieli hankkia.

   Poista