tiistai 9. tammikuuta 2018

Makuuhuoneeseen sininen seinä?

Sitä olen tässä jo tovin pähkäillyt. Se sopisi varmasti. Mutta tykkään kyllä tuosta seinästä noinkin millainen se nyt on. Metallinhohtoinen hiekan sävy. Seinä on aika iso ja siksi mietin nyt tarkkaan, mitä sen kanssa tekisin.

Koulussa meille opetettiin syksyllä Photoshoppia. Täytyy sanoa, etten ole tuntenut itseäni hetkeen niin tyhmäksi kuin noilla tunneilla.. Vaikka koneella työskentely jo bloginkin pidon myötä on aika tuttua, niin ei meinannut mennä oppi perille millään! Vaikeaa oli! Mutta kuitenkin ihan viimeisillä tunneilla (kiitos sinnikkään opettajan..) sain vähän idean päästä kiinni ja sain vaaditut tehtävät tehtyä.

Sivujuttuna halusin kokeilla oman makkarin seinään eri värejä. Lähinnä sitä tummansinistä, mikä mielessä kummittelee.

No kyllähän se näyttäisi aika hyvältä, varsinkin tuo alimmaisena oikealla oleva hieman murrettu sävy. Vai mitä mieltä sinä olet?


Eilen paistoi jo ihanasti aurinko hetken! Tämän päivän ennuste lupaili samaa. Ihanaa! 
Mukavaa tiistaipäivää Sinulle!

4 kommenttia:

 1. Oppiminen ottaa joskus koville, olen huomannut saman ilmiön. Tuosta maalista ehdoton suosikkini on tuo alhaalla oikealla oleva "rusehtavan" sävy,siihen en kyllästyisi niin helposti ja kun näkyy olevan muutakin puunväriä niin minusta se paras sopivuudeltaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Tässä nyt pähkäillään, mitä teen vai teenkö mitään.. Kiva kun pääsee edes virtuaalisesti kokeilemaan eri sävyjä :)

   Poista
 2. Minun silmää miellyttää tuo oikealla ylhäällä oleva sävy. Kaunis ja rauhoittava väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen kyllä miellyttää minuakin, mutta en tiedä raaskinko sittenkään maalata.. Aika näyttää.

   Poista