sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Diy -laatikkohylly

Tämä idea on ollut muhimassa päässä useamman vuoden. Nyt päätin että pakko toteuttaa jollakin muotoa että saa rauhan.. Ykkösajatuksena oli, että teen eri kokoisista vanerilaatikoista hyllykön. En kuitenkaan löytänyt tarpeeksi kevyitä laatikoita tarpeeksi edullisesti. Kaupoissahan on kyllä sisustuslaatikoita joka lähtöön, mutta lähes kympin maksavat kappaleelta ja useamman tähän projektiin tarvin, joten kaupassa ovat vielä mokomat.

Halusin myös rakennelmasta mahdollisimman kevyen, jotta kiinnitys seinään olisi helppo. Mietin, mietin ja mietin. Selasin nettiä ja etsin ideoita ja niitä laatikoita. Sittenhän siellä tuli vastaan jos jonkinlaista muovilaatikkoakin ja siitä se ajatus lähti itämään, että mitä jos..

Siinä se mitä jos nyt on! En oikein tiedä, onko se ihan huippuidea vai todella surkea idea.. Käytin tähän vuosia sitten jemmaamani mandariinilaatikot. Rautalangalla kiinni ja designhylly on valmis :).

Huh, nyt te varmaan ajattelette että oon seonnut lopullisesti.. ;)

Huomenna kouluun.. Onhan tuo jo aikakin. Ihana kun alkaa arki ja säännöllinen päivärytmi. Meillä onkin kiva jakso tulossa. Ohjelmassa mm. valokuvausta ja suunnittelua. Valokuvausta odotan eniten, koska en vieläkään osaa käyttää tuota mun järkkäriä kunnolla, mikä on havaittavissa näissäkin kuvissa.. Toivottavasti opin siellä sitten joitain niksejä etenkin pimeän ajan kuvaukseen. Monena päivänä olen ollut ottamassa kameraa esille, mutta valon määrä on niin pieni, että eipä siitä kuvauksesta ole paljon nauttinut.. Mutta nythän se koko ajan lisääntyy! Kevät jo kohta!.. :)

Mukavaa viikkoa!

1 kommentti:

  1. En pidä hullunua sua yhtään. Ekaa kertaa taidan kyllä nähdä muovilaatikoita seinällä. Kevyen näköinen ratkaisu ja musta näyttää hyvältä valkoista seinää vasten.

    VastaaPoista