sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Tytön huoneen väripesu

Tämän vuoden remontit on päräytetty käyntiin ja sen seurauksena meillä on hieman lisää pinkkiä! Tämä idea lähti eräästä valokuvasta. Ihastuin ideaan niin, että piti kokeilla itsekin. Tytön huoneeseen tuli sitten vähän lisää blingblingiä.. Sinnehän se sopii!


Tein uuden sävyn seinään väripesutekniikalla. Ennestään seinä oli valkoinen ja nyt levitin sienellä kevyesti pesevin pyörivin liikkein pinkkiä maalia sinne tänne. Youtubesta löytyy tähän ihan opetusvideoita, joita muutamia katsoin.


Maalin kuivuttua huomasin että vaikka edellisenä päivänä se näytti hyvältä, ei se sitä enää ollut. Sävy oli liian pinkki jopa mulle ja lisäksi vähän liian epätasainen. Maalasin uuden kerroksen. Tällä kertaa valkoisella ja samalla tekniikalla.


Lopputulos oli paljon kivempi ja raikkaampi. Sivelin päälle (tytön avustuksella) vielä Taika Starbust hopealasyyrin ja nyt seinä kimmeltää ihanasti! Mikä ei tietenkään näissä kuvissa yhtään näy..


Viime päivät ovat hujahtaneet valokuvauksen ihmeellisessä maailmassa. Meillä alkoi koulussa ihan huippumielenkiintoiset tunnit. Valokuvausta ja muuta dokumentointia. Olen päässyt testaamaan erilaisia objektiiveja ja kameroita ja vahvasti tuntuu siltä, että kohta pitää lähteä kaupoille.. :). Mutta siitä enemmän toisella kertaa. Aihe vaatii ihan oman postauksen.

Mukavaa viikonlopun jatkoa!4 kommenttia: